Beauty

My must haves van essence: vul je eigen palette!

essence my must haves palette

Een palette dat je zelf kunt vullen met je lievelingsmake-up, da’s niet nieuw. Wat wel nieuw is, is dat essence dit nu ook aanbiedt. Uiteraard tegen de lekker lage prijs die je van dit merk gewend bent.

essence my must haves palette en refills

Wij zijn altijd al fan geweest van het zelf vullen van palettes. Heerlijk, om alleen de kleuren oogschaduw die jou goed staan bij elkaar te hebben, en deze ieder seizoen te kunnen wisselen. Of om er, bij de wat uitgebreidere soorten, ook je favoriete kleur blush of kleur voor je lippen aan toe te kunnen voegen.

Het enige wat ons tegenhield was vaak de prijs. Waar je toch zou denken dat dit soort losse producten een stuk goedkoper zouden zijn, bleek bij veel merken eerder het tegendeel het geval.

Natuurlijk brengt essence daar verandering in, en hoe! Een palette waarin je vier kleurtjes kwijt kunt kost €1,59, eentje voor acht kleuren €1,99. En met een prijs van €1,59 per stuk, zijn ook de ‘refills’ lekker goedkoop.

essence my must haves palette

Zoveel keuze!

Prima te doen dus. Maar waar kun je zoal uit kiezen? Ook dat doet essence weer goed: direct bij de introductie kun je kiezen uit 20 tinten oogschaduw, vijf blushes, een highlighter, bronzer en fixing powder en drie tinten lippoeder, plus een basis die je daaronder gebruikt. Met andere woorden: dat wordt nog lastig kiezen!

Ons palette is op dit moment gevuld met uitsluitend eyeshadows. Voor op vakantie zijn we echter van plan er eentje te vullen met een combinatie van de verschillende producten, zodat we met 1 palette helemaal klaar zijn. Handig en goedkoop: we houden ervan.