Beauty

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder

Onderschat nooit het belang van een goede highlighter: wat strategisch aangebracht licht laat je hele gezicht stralen. Bij MUA snappen ze dat, en introduceren ze een drietal producten om je een handje te helpen. Wij bekeken er één van: MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder.

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder

MUA is een budgetmerk, maar introduceert zo nu en dan ook luxe producten (uiteraard nog steeds zeer betaalbaar!). De highlighters die dit voorjaar nieuw in de schappen liggen vallen in die categorie. De verpakkingen ’shinen’, en zien er net wat gelikter uit dan je van MUA gewend bent, en passen daarmee prima bij de inhoud ervan.

Want ’shinen’, dat ga je van deze highlighting powder! MUA heeft gekozen voor een gouden highlighter. De meeste huidtinten kunnen dat goed hebben, zeker omdat het effect niet overdreven is, maar heb je een echt porseleinen huidje, dan kun je misschien beter voor een product met een koele of roze ondertoon kiezen.

Handig verpakt

Losse poeders geven vaak het mooiste effect op je gezicht, maar de meeste troep in de verpakking. Daar heeft MUA in dit geval een oplossing voor: pas als je de bovenkant van de verpakking draait, wordt er poeder van het blok ‘afgeschraapt’. Zo heb je nooit teveel poeder in het doosje rondzwerven, en kun je nauwkeurig doseren hoeveel er op je kwast terechtkomt.

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder

Dat laatste is belangrijk, want licht en luchtig aanbrengen is een must. Gebruik een lekker grote, losse kwast om heel je gezicht subtiel van een glansje te voorzien. Of pak een kleiner exemplaar, en breng strategisch wat stralende elementen aan op die delen van je gezicht die je graag benadrukt.

Zomers

Wij vinden een gouden highlighter het best tot zijn recht komen op een gebruinde huid. Dat hoeft natuurlijk niet per se door de zon te komen: een bronzer werkt ook prima en is nog beter voor je huid ook.