Beauty Getest

Moschino Pink Bouquet Eau de Toilette

Er zijn geuren die je al wilt hebben voordat je ze zelfs maar hebt geroken. De geuren van Moschino vallen doorgaans in die categorie, en ook Pink Bouquet is weer zo’n beauty.

Een lust voor het oog, de prachtige roze flacon in de vorm van een hart. Een hart dat straalt, door het mooie ‘jurkje’ dat het aanheeft en de felroze ring die als dop dient. Hier wordt je direct blij van, verliefd misschien zelfs!

Gelukkig doet de geur bepaald niet onder voor de flacon. Waar je direct na het aanbrengen vooral veel zoets ruikt, transformeert de Eau de Toilette daarna al snel naar een energieke, blijmakende mix van allerlei lekkers. Bloemetjes, maar ook sappige perzik, een mossoort én peperkoek maken Pink Bouquet een geur om op te willen eten.

Sprankelend en blij, energiek en fris, maar bovenal vrouwelijk. Draag Pink Bouquet op een sombere dag, en je zult zien, je vrolijkt direct weer op. De ideale geur om de winterblues mee te bestrijden!

De verkoopprijzen van de Eau de Toilette starten bij 39,50 euro, die van de bijpassende producten (deodorant, shower gel en body lotion) bij 32,50 euro. Verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.