Beauty Interieur

Moments by Marjolein Bastin: herinneringen in geuren

moments-marjolein-bastin

Je hebt vast wel eens gemerkt dat je bij het ruiken van bepaalde geuren opeens een herinnering te binnen schiet. Dat kan heel divers zijn, van de geuren van gerechten die je moeder vroeger bereidde, tot de geur van een plant of bloem die je tijdens een vakantie rook. Deze koppeling tussen geuren en herinneringen stond centraal bij het ontwikkelen van de Moments by Marjolein Bastin collectie.

De geuren van Marjolein Bastin

Marjolein Bastin ken je vast en zeker wel van haar prachtige tekeningen en illustraties. Zij laat zich volop inspireren door de natuur, en tekent nog steeds iedere dag. Een bijzondere bloem, een leuk beestje, een mooi uitzicht; alles wordt omgezet in een tekening. En met succes, want haar tekeningen en producten die zijn voorzien van haar werk worden over heel de wereld in grote hoeveelheden verkocht. Kalenders, agenda’s, dekbedovertrekken en serviezen, ze zijn er allemaal. Net als wenskaarten, die zij voor Hallmark maakt. Haar natuurtekeningen lenen zich uitstekend voor kaartjes voor alle gelegenheden, en behoren tot de meest populaire wereldwijd.

Een zeer creatieve vrouw, met veel oog voor detail, die graag in de natuur te vinden is. Haar herinneringen legt zij al tekenend vast, maar natuurlijk bestaat de natuur uit meer dan wat je ogen kunnen zien. Ook geuren spelen een grote rol, en hoe mooi zou het zijn als ook deze als herinnering kunnen worden vastgelegd? Deze gedachte vormde de basis voor de Moments by Marjolein Bastin collectie, die niet alleen een lust voor het oog, maar zeker ook voor de neus is.

moments-marjolein-bastin

Geuren van de wereld

Marjolein Bastin houdt van reizen, en heeft een aantal plekjes waar zij extra graag komt. Om te beginnen de Nederlandse kust. De geur van de zee, van schelpen zoeken, van typisch Hollandse planten en bloemen. Deze geuren zijn verwerkt, samen met frisse limoen en zachte iris, in de geur Dutch Coast. Uiteraard zijn alle producten in deze lijn voorzien van illustraties die het gevoel van de Nederlandse kust nog eens versterken.

Op tropische eilanden, waar veel prachtige natuur te vinden is, is de geurlijn Bora Bay geïnspireerd. Zoet en kleurrijk, echt zomers, om direct vrolijk van te worden.

De laatste geur is Swiss Lodge, geïnspireerd op het gevoel van een houten lodge in de bergen. Marjolein Bastin kent deze geur als geen ander, aangezien zij jaarlijks een aantal maanden in de Zwitserse Alpen verblijft. Spar, vers hout en vers hooi; een heel frisse, en toch rustige geur.

Binnen alle geurlijnen vind je een Hand lotion, Home perfume, Hand soap, Scented candle en Fragrance sticks. Prijzen lopen van 9,95 euro tot 19,95 euro. De producten zijn te koop bij DA en online op Hallmark.nl.