Beauty Getest

Miss Sporty Morning Baby! BB Cream

BB Cream is hot! Er is nauwelijks nog een make-up merk te vinden dat er geen in het assortiment heeft zitten. Wij bekeken die van Miss Sporty.

Een originele naam heeft deze BB Cream zeker: Morining Baby!. Een slimme naam, want met een goede BB cream op je gezicht zie je er meteen een stuk beter uit. Valt deze goedkope BB cream (3,49 euro) ook in die categorie?

Jazeker. De dekking is vrij licht, maar het effect is duidelijk: je ‘ik ben net wakker’ look verdwijnt snel, en maakt plaats voor een gezond, egaal kleurtje, zonder je huid af te dekken. In de crème is parelextract verwerkt, dat zorgt voor een gezonde glans. Heb je snel last van een glimmende huid, dan is een poedertje om de boel wat te matteren wel aan te raden!

Miss Sporty Morning Baby! BB Cream is er in twee tinten, Nude Radiance voor een naturelle look die iedere dag goed is, Beach Radiance als je huid wat gebruind is, en je je zomerse gloed graag wil benadrukken. Het tubetje is simpelweg schattig, en alleen de aanblik daarvan bezorgt ons al een hele goede morgen!