Beauty Getest

Miss Sporty Fabulous Nail Patch

Nail art is hot! Maar je nagels zelf netjes voorzien van zo’n leuk patroontje… mission impossible. Er is een handige oplossing voor: nail patches, of nagelstickers. En het goede nieuws is dat steeds meer deze merken deze in hun assortiment hebben, zoals bijvoorbeeld Miss Sporty.

Dat nail patches steeds beter verkrijgbaar worden heeft verschillende voordelen. Je kunt er makkelijker aan komen (nog niet zo lang geleden was het vooral goed zoeken op internet, maar nu belanden ze ook in de drogisterijen), de keuze wordt steeds groter én de prijs steeds lager. Waar je vooralsnog al snel een tientje neertelde voor een setje, hanteert Miss Sporty de vriendelijke prijs van 2,99 euro. Nice!

De Fabulous Nail Patches zijn er op dit moment in 4 varianten, waarbij aan iedereen gedacht is. Dierenprint, stoer of romantisch: kan allemaal. Een nail patch is heel eenvoudig in gebruik. Je ontvet je nagels even (met aceton of een remover), duwt je nagelriemen op zijn plek en haalt de patches uit de verpakking. Kies de juiste maat voor iedere nagel (in tegenstelling tot andere merken zitten er bij Miss Sport maar 10 maten in een verpakking, maar de maatvoering is dusdanig dat ze meestal wel passen), en haal de patch van het folie.

Nu komt het gedeelte waarin je wat handigheid moet krijgen: het plaatsen van de sticker op de nagel. De truc is om dat helemaal glad te doen, dus zonder vouwtjes. En nee, dat valt de eerste keren nog niet mee, zeker als je vrij bolle nagels hebt. Een klein vouwtje is echter geen al te groot probleem, probeer het met een bokkepootje naar de bovenkant te ‘schuiven’ en goed plat te duwen. Het resterende stukje patch aan de bovenkant van je nagel vijl je voorzichtig af, en dan is het al klaar.

De patches beloven tot 10 dagen te blijven zitten. Of dit lukt hangt natuurlijk van verschillende factoren af. Zijn ze netjes aangebracht, zit je geen uren met je handen in het water etc. Maar een paar dagen moet te doen zijn voor iedereen, zeker als je een beetje oppast. En ben je de patroontjes op je nagels zat? Dan peuter je de patches er eenvoudig weer vanaf, zonder je nagels te beschadigen. De perfecte oplossing om in een handomdraai trendy, verzorgde nagels te hebben, voor een lief prijsje. Het proberen meer dan waard!