Beauty

Michael Kors Sexy Ruby

Michael Kors Sexy Ruby

Glamour in een flesje, dat is Michael Kors Sexy Ruby. Pure luxe!

Michael Kors Sexy Ruby

Hoe ruikt ‘sexy’? Simpel. Naar Sexy Ruby, de nieuwe geur van Michael Kors. Glamour, sex en verleiding, het komt allemaal samen in deze fijn decadente geur. En toch is hij geschikt voor ieder moment van de dag. Een klein vleugje voor overdag, en flink uitpakken voor een avondje uit!

Sexy maar niet ordinair

Parfums met het predicaat ‘sexy’, blijken in werkelijkheid vaak vooral ordinair te zijn. Te zwaar, te goedkoop, te bedwelmend. Michael Kors is erin geslaagd een parfum samen te stellen dat zéér sexy is, maar dan wel op een ‘classy’ manier. Elegant, glamoureus, en luxueus.

Dat begint al bij de flacon. De mooie rode fles ziet er chique uit, en heeft (hoe kan het ook anders met zo’n naam) de vorm en kleur van een robijn, een prachtige edelsteen. Opvallend door zijn kleur en prijskaartje, een robijn ademt luxe uit. De gouden dop versterkt dit gevoel en maakt de luxe uitstraling compleet.

Michael Kors Sexy Ruby

De geur bestaat uit heel veel rozenblaadjes, gecombineerd met o.a. abrikoos, framboos, peper, Indische jasmijn, kasjmierhout en vanille. Een luxe mix, die zorgt voor een geur die steeds weer lijkt te veranderen. Het ene moment ruik je vooral fruit en bloemen, terwijl vlak erna de vanille lijkt te overheersen. Een bijzondere geur, eentje die je ‘draagt’ in plaats van achteloos opspuit. Wij tippen hem als kerstcadeau!