Beauty

Max Factor Radiant Lift Foundation

Max Factor Radiant Lift Foundation

Er zijn niet zoveel foundations die álles doen wat je huid nodig heeft, maar Max Factor Radiant Lift Foundation komt behoorlijk dicht in de buurt.

Max Factor Radiant Lift Foundation

Een foundation uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Alsof de juiste tint vinden al niet lastig genoeg is, zijn er ook nog zaken als ‘dekking’, ‘mat of glanzend’, ‘met of zonder SPF’ die je in je keuze mee moet nemen.

Max Factor probeert het ons met hun nieuwste introductie makkelijk te maken. Max Factor Radiant Lift Foundation belooft namelijk (bijna) alles wat je huid nodig heeft. Een stevige dekking, maar ook een stralende teint. Longlasting, en tegelijk verzorgend. Hydraterend, en beschermend tegen de zon. Hebben we dan eindelijk de ideale foundation gevonden?

Komt behoorlijk in de buurt

Max Factor Radiant Lift Foundation sluit prima aan bij de eisen die de meeste vrouwen aan hun foundation stellen. De dekking is behoorlijk sterk, maar door het lichte glansje dat in de foundation is verwerkt ziet het resultaat er toch natuurlijk uit. Knap, er zijn niet veel dekkende foundations die dat voor elkaar krijgen.

Daarnaast is de foundation opvallend makkelijk aan te brengen, het uitsmeren gaat soepel en het resultaat is zonder veel moeite egaal. Zeker voor een dekkende foundation een pluspunt! Ook zijn er genoeg kleuren om uit te kiezen; twaalf, waarbij ook de hele lichte en de donkere huid niet vergeten zijn. Prima!

Max Factor Radiant Lift Foundation

Nog meer pluspunten? Jazeker. De foundation is voorzien van een SPF30, en dat is veel hoger dan de meeste andere aanbieden. Sterker nog, het is vaak flink zoeken naar een foundation met SPF. Op een zomerse dag is het niet voldoende om je huid volledig te beschermen, maar op een gemiddelde Hollandse dag kom je een heel eind. Wat ons betreft een flinke pré.

Zijn er ook nog minpunten? Dat hangt ervan af wat je van een foundation wilt. De glanzende finish is prima voor de gemiddelde huid, op de gemiddelde dag. Heb je snel last van een glimmende huid zal je met deze foundation wellicht het gevoel hebben dat je sneller begint te glimmen dan bij een variant met een matte finish. Niks wat een poedertje niet kan verhelpen, maar hou hier rekening mee tijdens je keuze.

Met Max Factor Radiant Lift Foundation kun je nu een foundation van parfumeriekwaliteit kopen voor een drogisterij prijsje (€17,99). Hele mooie introductie van Max Factor!