Beauty

Max Factor Masterpiece Nude Palettes

Max Factor Masterpiece Nude Palettes

Nieuws van Max Factor! Helemaal passend in de huidige trend introduceren zij deze maand oogschaduw palettes in nude kleuren.

Wij bekeken deze nieuwe Max Factor Masterpiece Nude Palettes, in drie verschillende kleuren, en vertellen je alles over de inhoud ervan.

Max Factor Masterpiece Nude Palettes

Nude tinten zijn nog steeds een trend in make-up land, zeker op je ogen. Met nude tinten gaat alle aandacht naar je ogen, en niet naar je oogschaduw, en kun je eindeloos combineren. Mits je de juiste kleuren gebruikt natuurlijk!

Welke kleuren de juiste zijn, is per persoon verschillend en ook een kwestie van uitproberen. Staan roze of paarse tinten jou altijd mooi, als het om kleding gaat, dan is er een grote kans dat je ook in je make-up goed voor deze wat koelere tinten kunt kiezen. Bij deze palettes kies je dan de variant ‘Rose Nudes’, met mooie roze en paarse tinten.

Ben jij meer een warm type? Staan gouden sieraden jou mooier dan zilveren? Dan moet je het Golden Nudes palette hebben! Hierin worden warme tinten, veelal met een vleugje goud, gecombineerd met een diepe zwarte tint. Ideaal voor ‘warme’ smokey eyes. Ben je er niet zo zeker van welke kleuren je het best staan? Dan raden we de derde variant aan, Cappucino Nudes. Hierin vind je meer neutrale tinten, die eigenlijk iedereen goed staan.

Max Factor Masterpiece Nude Palettes

De ideale combinatie

Welke van de drie palettes je ook kiest, ze bevatten stuk voor stuk de ideale combinatie oogschaduws. Zowel een highlighter als een donkere kleur, belangrijk als je smokey eyes wilt maken, en zowel matte als glanzende oogschaduws. Deze kun je onderling mooi combineren, een kwestie van experimenteren wat het mooiste staat, maar natuurlijk ook los van elkaar gebruiken. Zo kies je op een warme, zomerse dag bij voorkeur voor een lichte, glanzende tint voor een stralende look, terwijl je bij een avondje uit eerder zult gaan voor donkere kleuren.

De Max Factor Masterpiece Nude Palettes bieden volop ruimte voor variatie, en zijn goed van kwaliteit. Niets zo vervelend als een mooie kleur oogschaduw kopen, die je eenmaal aangebracht nauwelijks ziet. Daar hoef je je hier geen zorgen om te maken, what you see is what you get. De verkoopprijs bedraagt €19,99 per stuk, een prima prijs voor een prima palette, waar je lang plezier van zult hebben.