Beauty

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara

Om een beetje indruk te maken in mascara-land, moet je nieuwe introductie een lange naam hebben, zo lijkt het. Wij zochten uit wat de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara precies doet.

Mond vol

Het is echt een hele mond vol: Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara. Maar daar is de belofte van Max Factor dan ook naar. Deze nieuwe mascara belooft meer volume, meer lengte en meer kleur intensiteit. De perfecte wimpers dus, kort gezegd. Maar hoe werkt dat dan precies?

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara

Het borsteltje van deze nieuwe mascara lijkt wat op die van een eerdere Max Factor introductie, de Masterpiece Transform. Het heeft een platte kant, waarmee je in één keer een lekkere dosis mascara op je wimpers smeert. Een must, als je voor echt aanwezige wimpers kiest.

Met dat volume zit het dus wel snor, zo lijkt het, en ook de intens zwarte kleur willen we gezien de textuur direct geloven. Maar hoe krijgt je die extra lengte voor elkaar?

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara

Goede formule

Aan de formule van de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara zijn minuscule vezels toegevoegd, die als het ware aan je wimpers blijven plakken, waardoor ze wat langer worden. Niet nieuw, wel fijn. Zeker in combinatie met het volume en de intens zwarte tint waar deze mascara ook voor zorgt.

Natuurlijk probeerden wij deze nieuwe mascara zelf uit. Waar het eerst wat eng lijkt om met de platte kant van het borsteltje, of toverstafje zoals Max Factor het graag noemt, een dot mascara op je wimpers te smeren, blijkt dit in de praktijk juist prima te werken. Je hebt meteen de juiste dosis mascara te pakken. Breng het aan bij de wimperaanzet, en strijk het naar de punten toe.

Meestal zit het in ons geval dan direct goed. Plakken je wimperhaartjes toch wat aan elkaar, of wil je de mascara beter verspreiden, dan draai je het toverstafje iets, en ga je met de kant waar korte haartjes op zitten nog even over je wimpers. Zo gepiept, maar het resultaat is groots. Zo zie je maar weer dat je voor uitgesproken wimpers echt geen uitgesproken groot borsteltje nodig hebt: een plat ‘stokje’, net zoals ze dat vroeger deden, werkt prima!

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara is vanaf nu voor €17,99 te koop.