Beauty

Max Factor Lash Revival: verzorgende mascara

Max Factor Lash Revival

Producten die niet alleen snel effect geven, maar ook op de lange termijn resultaten geven, zijn in opkomst. Een nieuw voorbeeld is Max Factor Lash Revival: een mascara die op de langere termijn je wimpers extra mooi maakt.

Max Factor Lash Revival

Max Factor Lash Revival is op het eerste gezicht geen heel bijzondere mascara. Geen bijzondere claims als ‘drie keer zoveel volume’ of ‘perfect krullende wimpers’. Nee, gewoon een mascara, met een lekker groot en vol borsteltje, waarmee je je wimpers in no time zwarter, langer en wat voller maakt.

Het bijzondere van deze mascara zit hem meer in de lange termijn. Aan Lash Revival is namelijk bamboe-extract toegevoegd. Dit zorg ervoor dat de mascara niet alleen een direct effect heeft, zoals je van een mascara mag verwachten, maar op de lange termijn nog veel meer goed voor je wimpers betekent. De verzorgende bestanddelen zorgen voor gezondere wimpers, die meer de kans krijgen om mooi lang te groeien en voller zullen ogen. Dit effect treedt na ongeveer 4 weken op.

Is het nodig?

Heb je het nodig, deze extra verzorging voor je wimpers? En zie je ook echt verschil, als je deze mascara gebruikt? Dat is lastig te bepalen. Net als het haar op je hoofd, kunnen je wimpers wel wat zorg en liefde gebruiken. Een mascara die dit geeft, en ondertussen ook gewoon zijn primaire taak qua opgemaakte ogen vervult, is dus zeker geen overbodige luxe.

Is het effect meetbaar? Dat durven we niet te zeggen. Max Factor maakt geen claim, belooft geen 20% meer volume of iets dergelijks. Dat is ook onmogelijk, want wimpers die al vol en in topconditie zijn zullen van het gebruik van Lash Revival minder voordeel ervaren dan wimpers die als het ware snakken naar wat verzorging. Feit is wel dat het in ieder geval geen kwaad kan, die extra verzorging, en je het voor de prijs ook niet hoeft te laten: die is vergelijkbaar met veel andere mascara’s.

Max Factor Lash Revival

Extra laagje

Wil je je wimpers extra verzorgen én ook nog eens direct extra effect zien? Gebruik dan ook de Max Factor Lash Revival Primer. Een primer onder je mascara dragen is altijd een goed idee: deze bereidt de wimpers als het ware voor op de mascara, en legt het fundament. Het extra laagje, waar vaak microvezels aan zijn toegevoegd, maakt je wimpers alvast langer en dikker, zodat je mascara minder hard hoeft te werken. Het effect in vergelijking met wimpers waar alleen mascara op is aangebracht is vaak enorm.

Ook de Lash Revival Primer zorgt voor het stevigere voorbereidende werk, en maakt de wimpers zichtbaar voller en langer. Een fijn extraatje is dat ook deze primer goede verzorging aan je wimpers biedt, door de toevoeging van Vitamine E en verzorgende olie. Net als bij de mascara geldt dus dat je direct kan genieten van het effect, en op de lange termijn van gezondere wimpers.

Max Factor Lash Revival Mascara ligt nu in de winkels en kost €18,99. De Lash Revival Primer kost €14,99.