Beauty Getest

Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick

Als we het hebben over een ‘flipstick’, dan is dat zeker geen spelfout. Nee, de Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick is de nieuwste innovatie op lipstick gebied. Wij probeerden hem alvast uit!

De Flipstick

Als je de Flipstick bekijkt dan zie je het al: dat zijn 2 kleurtjes aan 1 ‘stick’. Aan de ene kant een donkere, creamy kleur, aan de andere juist een lichtere, glossy kleur. De bedoeling is om met deze 2 tinten, die uiteraard perfect op elkaar zijn afgestemd, aan het experimenteren te slaan.

Combineren en experimenteren

Dat kan op allerlei manieren. Je kunt de ene kleur op je bovenlip, en de ander op je onderlip aanbrengen. Best heftig, dat kleurverschil, maar wel ontzettend mooi. Maar je kunt bijvoorbeeld ook eerst allebei de lippen met de donkere kleur stiften, en dan op je onderlip lichtjes de lichte tint aanbrengen, voor een wat subtieler effect.

Ook mogelijk: de donkere kleur als een soort lipliner gebruiken (kan prima, door de dunne, scherpe stift) en de lichte om je lippen mee in te kleuren. Het effect is een stuk subtieler dan wanneer je met een donker lippotlood aan de slag gaat!

Kopen!

De 2 kleuren per Flipstick zorgen ervoor dat je vrij gemakkelijk je lippen van kleur kunt laten verlopen. Heerlijk om mee te experimenteren, door de op elkaar afgestemde kleuren zul je niet snel voor gek lopen. De Max Factor Flipstick Colour Effect Lipstick is er in 5 kleurencombinaties, met een verkoopprijs van 12,49 euro per stuk. Helemaal kissproof is hij niet, maar je lippen plakken na gebruik niet, en zien er gemakkelijk een paar uur spectaculair uit!