Beauty

Max Factor Crème Puff Blush

Max Factor Crème Puff Blush

Bij het voorjaar hoort een gezonde blos. En wil het zonnetje daar nog niet voor zorgen, dan help je gewoon een handje met een goede blush.

Max Factor Crème Puff Blush

Max Factor Crème Puff Blush is nieuw, en nadat wij hem al een tijdje mochten proberen zijn we fan. Ten eerste omdat hij in vier tinten verkrijgbaar is, zodat je altijd de juiste voor jouw gezicht uit kunt kiezen. Er zijn, grofweg gezegd, twee lichtere kleuren en twee meer donkere.

De lichte kleuren gebruik je probleemloos op een lichte huid, terwijl de donkere (je raadt het al) het beter doen op een iets meer getinte huid. Natuurlijk kun je hier zelf ook mee experimenteren, op een meer getinte huid kun je de lichte blushes gebruiken als highlighter bijvoorbeeld, alles mag.

Max Factor Crème Puff Blush

Blosjes!

Wij kiezen dit voorjaar voor de lichtroze variant ‘Lovely pink’. Past goed bij ons bleke wintervelletje, dat meteen voorzien wordt van dat oh zo gewilde blosje. Alsof het voorjaar direct begonnen is!

De Max Factor Crème Puff Blush is heel licht van textuur, wat een natuurlijk effect geeft op de huid. Je kunt, als één laagje niet genoeg is, probleemloos meerdere laagjes aanbrengen zonder een masker effect. Wil je een zeer uitgesproken look, dan kun je hem zelfs nat gebruiken.

De blush heeft een zachte glinstering, die je huid laat stralen zonder dat je de glittertjes ziet zitten. Een mooie uitbreiding op het Max Factor assortiment, verkrijgbaar voor €12,99 per stuk.