Beauty Getest

Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner

Eyeliner is dé make-uptrend dit najaar. Maar bedenk je wel: eyeliner en een Hollandse regenbui geeft ongeveer hetzelfde effect als zwemmen met niet-waterproof mascara. Tenzij je de nieuwe eyeliner van Max Factor gebruikt!

De nieuwe Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner blijft namelijk zelfs bij een flinke plens water keurig zitten waar hij hoort te zitten. En we hebben het getest hoor, zelfs onder de douche, maar de eyeliner gaf geen krimp.

De eyeliner, hij is er in verschillende kleuren van trendy groen tot tijdloos zwart, breng je aan met een stiftachtige applicator. We schrokken even van de dunne textuur, zal dit echt goed blijven zitten? Of loopt ons lijntje al door voor we met onze ogen hebben kunnen knipperen?

Gelukkig, Max Factor stelt ons niet teleur. Alhoewel het even zorgvuldig aanbrengen is (strijk het puntje even af langs de houder, om te voorkomen dat er teveel op zit), zit ons lijntje daarna precies zoals we het in gedachten hadden. Het droogt aardig snel op, en kan daarna tegen een stootje. Oogschaduw eroverheen aanbrengen? Doe maar hoor, je eyeliner vervaagt er niet van. Huilen van verdriet, vreugde of wind? Zelfs als je je tranen daarna wegdept met een zakdoekje zit je eyeliner er nog steeds prachtig op.

Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner doet wat hij belooft, namelijk een waterproof lijntje op je oog aanbrengen dat tegen een flinke plens kan. Verwijderen doe je het vervolgens heel gemakkelijk met make-upremover of reinigingsdoekjes. Door de metallic kleuren die aansluiten bij de modetrends kun je outfit en make-up perfect op elkaar afstemmen. De metallic deeltjes zorgen er vervolgens voor dat je ogen stralen. Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner kost 9,99 euro per stuk, en is een prima investering!