Beauty

Max Factor Colour Intensifying Balm: hoeveel laagjes kies jij?

Max Factor Colour Intensifying Balm

Dat is handig! Max Factor Colour Intensifying Balm kleurt je lippen zo subtiel of juist heel intens. Kwestie van laagjes aanbrengen, zoveel je maar wilt.

Max Factor Colour Intensifying Balm

Max Factor Colour Intensifying Balm is allereerst een lip balm, een verzorgend product dat je lippen in topconditie houdt. De meeste lip balms geven je lippen hooguit de zweem van een kleur, voor het intensere werk moet je een lipstick hebben.

Daar komt nu verandering in. Breng je één laagje Max Factor Colour Intensifying Balm aan, dan krijgen je lippen een lekkere dosis verzorging en een heel subtiel kleurtje. Bij twee laagjes krijgen je lippen al wat meer kleur, maar het effect blijft natuurlijk. Bij drie laagjes krijg je het effect van een enkel laagje lipstick: kleur dus. Wil je echt uitpakken, en kies je voor een intense kleur, dan breng je vier of zelfs vijf laagjes aan.

Vijf tinten

De nieuwe Max Factor Colour Intensifying Balm is er in vijf tinten. Een mooie rode, verrassende oranje en drie roze, van lichtroze via koraal naar fuchsia. Lekkere kleurtjes voor het voorjaar en de zomer, in de herfst zouden we er graag nog een bruine en paarse tint bij zien.

Max Factor Colour Intensifying Balm

Voor beginners

Veel dames vinden het een beetje eng, zo’n uitgesproken kleur op hun lippen. Zo zonde, want het is niet alleen trendy, het zorgt ook in één keer voor een echt wow-effect. Met Max Factor Colour Intensifying Balm kun je jezelf er langzaam aan laten wennen. Op dag 1 gebruik je één of twee laagjes, en dat bouw je langzaam op. Wedden dat jij binnenkort ook met van die opvallend gekleurde lippen rondloopt?

Max Factor Colour Intensifying Balm kost €10,99 per stuk en is vanaf deze maand te koop.