Beauty

Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick: nieuwe tinten

Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick

De herfst en winter staan voor de deur, en dat betekent dat de kleuren weer donkerder en intenser worden. Niet alleen in de natuur, maar ook in de mode en zeker ook in cosmeticaland.

Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick

Colour Elixir Velvet Matte Lipstick van Max Factor is een populaire lipstick, omdat hij doet wat heel veel andere lipsticks niet doen: een matte finish combineren met een zacht gevoel.

Iedereen die wel eens een matte lipstick heeft gebruikt kent het gevoel vast wel: je lippen voelen net zo dof aan als dat ze er qua finish uitzien. Niet comfortabel! Daarnaast raken je lippen door veel matte lipsticks ook nog eens behoorlijk uitgedroogd. Het is tenslotte lastig om verzorgende ingrediënten te verwerken in een product dat niet mag glimmen; vaak is dat nu juist wat verzorgende bestanddelen wel doen.

Max Factor is het wél gelukt deze combinatie te maken. Daardoor oogt de Colour Elixir Velvet Matte op het oog niet als een matte lipstick, zoals je op de foto’s ziet is hij voorzien van een bijna spiegelende glans. Op je lippen verdwijnt deze echter grotendeels. Het effect is mat, maar wel zacht. Daardoor zijn je lippen nét wat minder mat dan bij soortgelijke lipsticks misschien het geval is, maar zeker niet glanzend.

Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick

Donker

Matte lipsticks vinden wij extra mooi als ze in donkere, diepe kleuren zijn uitgevoerd. Door de matte finish lijken de kleuren extra intens, en worden je lippen echte blikvangers. Met de drie nieuwe tinten die Max Factor aan deze lijn toevoegt worden we op onze wenken bediend.

De aller donkerste tint, Raisin, is diep paars/bruin, waarbij het effect op je lippen paarser is dan de stick (die meer bruin oogt) doet vermoeden. Een prachtige diepe kleur, die je hele gezicht laat spreken. Misschien moet je even een drempel over, als je geen donkere lipstick gewend bent, maar voor dit effect is dat echt de moeite waard.

De tint Mauve is iets lichter, en valt het best te omschrijven als intens oud-roze. Mooi voor wie wel een diepe kleur wil, maar geen enorm uitgesproken look. Een prima kleur voor iedere dag, die van alledrie de nieuwe tinten het dichtst in de buurt komt bij de natuurlijke kleur van de meeste lippen.

Desert tenslotte is een prachtige bruine tint, die perfect past bij de herfst, en die dun aangebracht ook prima past bij een wat meer natuurlijke look. Eveneens een heerlijke kleur, die zomaar uit kan groeien tot een echte favoriet.

Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick

De drie nieuwe tinten Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick liggen al in de winkels, en kosten €14,99 per stuk. Als je het ons vraagt echte musthaves voor deze herfst.