Beauty

Masque Eclat Lifting van Guinot: 10 jaar jonger in 10 minuten?

Kan een gezichtsmasker je huid binnen 10 minuten 10 jaar jonger laten lijken? Het klinkt als een loze belofte, maar het Masque Eclat Lifting van Guinot belooft het toch echt.

Snel effect

Waar je de meeste producten langere tijd moet gebruiken om resultaat te boeken, gaat Guinot voor de snelle oplossing. Hun vliesmasker (een dun masker, gedrenkt in het product dat zijn werk gaat doen op je huid) leg je 10 minuten op je gezicht, waarna je direct resultaat ziet.

Het geheim zit hem in de mix van zeer actieve werkstoffen, gehydrolyseerd collageen, biopeptides en Alaria Exculenta-extract, die een soort mega-boost aan je huid geven. Er wordt aan de lange termijn gewerkt (blijvende elasticiteit van je huid), maar ook aan de korte termijn door een beschermend en liftend laagje over je huid te leggen, de gelaatstrekken te verzachten en de huid haar natuurlijke glans terug te geven.

Werkt het?

Wij zijn altijd wat cynisch bij dit soort grote beloftes. Tien jaar geleden… wat een jong huidje hadden we toen nog, daar kan dit masker toch nooit voor zorgen? Toch gaan we de tien minuten verwachtingsvol in, en relaxen terwijl het masker zijn werk doet.

Nadat de tijd is verstreken verwijderen we het masker voorzichtig. Het product dat op de huid achter is gebleven masseren we voorzichtig in, zoals voorgeschreven. En dan de verwachtingsvolle blik in de spiegel. Zijn we tien jaar jonger? Nou… dat durven we niet te stellen. Maar dat onze huid een flinke oppepper heeft gehad, dat is wel duidelijk.

Fijne rimpeltjes lijken minder diep, de huid ziet er zachter en ja, zelfs stralender uit, alsof we zojuist de duurste behandeling bij een schoonheidsspecialiste gehad hebben. Dit masker is door dat directe effect perfect geschikt als goede start van een mooie avond uit, waarbij je op je allervoordeligst voor de dag wilt komen. Voordelig is de Masque Eclat Lifting zelf overigens niet, per vier stuks ben je €39,65 kwijt. Maar voor af en toe, de momenten dat je het echt even nodig hebt, is dit een heerlijke aankoop.