Beauty

Mascara innovaties

Mascara’s heb je in alle soorten en maten, het assortiment verandert doorlopend. Wij zetten een aantal nieuwe introducties voor je op een rijtje.
Van Lancôme is er de Oscilation Powerbooster (35,40 euro), een vibrerende ‘boostermascara’. De witte formule verzorgt en herstelt je wimpers, en legt tevens een goede, verlengende basis voor je mascara.
Ook van Lancôme komt Hypnôse Drama (27,97 euro), een lekkere ‘vette’ variant op de bekende Hypnôse mascara. Ideaal om de dramatische oogopslag die dit seizoen helemaal hot is te creëeren.
Clarins introduceert in oktober Wonder Perfect Mascara (23,75 euro). 54,6% meer volume, 34,6% meer lengte en 44,3% meer krul zo luiden de beloftes. Het proberen meer dan waard, zouden wij zeggen.

Maybelline tenslotte introduceerde onlangs Define-a-Lash Pulse Perfection, de eerste vibrerende mascara voor een zeer vriendelijke prijs: 18,99 euro. Trillende mascara’s lijken een blijvertje te worden, en dankzij Maybelline kunnen we daar nu voor een prima prijs van genieten.