Beauty

Make-up van ARTDECO

Nog niet eerder besteedden we op Lifestylelog aandacht aan ARTDECO. De hoogste tijd om daar eens verandering in aan te brengen!

ARTDECO is exclusief verkrijgbaar bij Douglas, en levert professionele kwaliteit voor een prima prijs. Fijn is dat het assortiment heerlijk uitgebreid is, en ieder seizoen wordt aangepast aan de dan heersende trends. Door de slimme verpakkingen ben je niet veel geld kwijt om je make-up collectie steeds up to date te houden.

Waarom zou je een oogschaduwdoosje steeds weg moeten gooien, terwijl je eigenlijk alleen de inhoud wilt vervangen? Dat hoeft bij ARTDECO dus niet, je koopt eenmalig een box, en vult deze ieder seizoen met je favoriete kleuren oogschaduw. Deze kosten maar 4,95 euro per stuk. Zo heb je steeds de actuele kleuren, en kom je nooit meer thuis met doosjes oogschaduw waar je meerdere tinten nooit van gebruikt.

Nog praktischer vinden wij de Eye Designer Refill. Dit is ook oogschaduw, maar dan in kleine ‘buisjes’ die je aan een houder draait. De houder is ook meteen de applicator, geen kwastjes meer nodig dus. Lekker compact, makkelijk mee te nemen en eveneens altijd actueel. Een refill van een losse kleur kost in dit geval 8,95 euro.

Maar er is natuurlijk meer. Het ARTDECO assortiment is super uitgebreid, dus hoogste tijd om zelf eens een kijkje te gaan nemen bij Douglas. We kunnen in dat geval ook de All in One mascara (want waarom zou je moeten kiezen tussen volume, styling en langhoudend… deze heeft het allemaal!) en de langhoudende en goed dekkende Ceramic Nail Lacquers meer dan aanraden.