Beauty

How to make brows wow? Essence legt het uit!

Essence How to make brows wow

Wenkbrauwen zijn hot. De tijd dat je de vrolijke boogjes boven je ogen vrijwel geheel weg-epileerde is voorbij. Tijd om de essence ‘Hot to make brows wow’ box erbij te pakken

Essence How to make brows wow

Een leuke naam, voor een leuk en opvallend product. In dit handige doosje, dat dankzij het design een hoog ‘hebben, hebben, hebben!’ gehalte heeft, vind je alles dat je nodig hebt om de perfecte wenkbrauwen te creëren.

Hoe dan?

In de How to make brows wow box vind je een handleiding (verstopt achter het spiegeltje), waarin je precies wordt uitgelegd hoe je met je wenkbrauwen aan de slag moet gaan. Eerst in de juiste vorm epileren, met behulp van het kleine maar effectieve pincetje dat in de box zit. Haal niet teveel weg, alleen de ‘wildgroei’.

Daarnaast kies je uit drie kleuren de best passende wenkbrauwpoeder, en brengt deze aan met de applicator. Tenslotte leg je met het kwastje en het highlight poeder op de juiste plekken accenten, en zie: perfecte wenkbrauwen, die je gezicht extra laten spreken.

Essence How to make brows wow

Snel, snel

Even geen zin in dit hele stappenplan, of vind je het doosje te groot om mee te nemen op vakantie? Dan kun je ook de essence make me brow eyebrow gel mascara proberen. Dit handige kleine flesje werkt als een normale mascara, maar dan op je wimpers. Kies uit twee tinten (blond of bruin), borsteltje over je wenkbrauwen, en ze zitten mooi en gekleurd in model.

Verkoopinformatie

De essence How to make brows wow box kost €5,99, de essence make me brow eyebrow gel mascara €2,59. Nieuw in het assortiment sinds deze maand, te koop bij Kruidvat en Trekpleister.