Beauty Fashion

Maart is roze op Lifestylelog

Roze is dé kleur van dit voorjaar. Je ziet het terug in de kledingcollecties, waar roze en romantische accenten veelvuldig voorkomen. Maar je ziet het vooral ook in de make-up trends, waarbij met name de lippen zwoel en zacht roze worden gemaakt.

Lifestylelog zet deze maand alle roze must haves voor de komende tijd op een rijtje. We trappen af met een selectie van de dingen die je écht niet mag missen, de absolute toppers aan het roze firnament.

Make-up: zoet en zacht, of juist lekker knallend?

Zoals gezegd: roze make-up is het dit voorjaar helemaal. Voor je nagels kun je bijvoorbeeld kiezen voor de op onderstaande foto afgebeelde nagellak van Pronails No. 158 (10,75 euro), met een klein glittertje, of tint ‘Suzi & The Lifeguard’ van OPI (13,95 euro), die je nagels een redelijk naturelle, mooi verzorgde look geeft.

Voor je lippen zie je op onderstaande foto van links naar rechts PUPA Lip perfection splendor tint ‘English rose‘ (15,95 euro), die na het opbrengen de natuurlijke roze kleur van je lippen prachtig benadrukt en heerlijk jummie smaakt. De knalroze lipstick van LOOKX (14,50 euro) is perfect voor iedereen die tegenover al die zachtroze, glanzende lippen een statement wil maken. Voor lippen die eruit knallen!
Wil je je lippen helemaal goed op laten vallen dan kies je voor de Volume & Colour Lip Plumber van Deborah Milano, tint Truly Pink, (12,50 euro). Deze Lip Plumber breng je op met een soort spateltje, in plaats van een kwastje, met als resultaat niet alleen uitgesproken roze, maar ook nog eens vollere lippen.

Ook op je ogen is roze dit seizoen helemaal goed, pas alleen op dat je het niet combineert met roze lippen en wangen, om een al te zeer Miss Piggy effect te vermijden. Bovenaan onze foto zie je de PUPA Luminys Mono Baked Eyeshadow, tint Hibiscus (14,50 euro), een langhoudende oogschaduw die je ogen uitgesproken roze maakt. Fijn: door de mooie structuur blijft de oogschaduw zitten waar ‘ie hoort, en vind je hem na een uur of wat niet voornamelijk in de rimpeltjes van je oogleden terug.


klik voor een vergroting

Roze om er verleidelijk uit te zien

Met roze kun je ook prima verleiden. Zoals bijvoorbeeld met deze beha (29,95 euro, de bijpassende slip kost 12,95 euro) uit de Pin Up serie van Lovable. Schattig doch verleidelijk!
Lekker ruiken ga je door een uitgebreid bad met Therme Roses Bath Oil (6,39 euro). Wij testten dit product zelf, een verslag lees je binnenkort.
Dat geldt ook voor de heel bijzondere geur SKIN van Ariane Inden (vanaf 17,50 euro), die zelfs te dragen is door mensen die allergisch zijn voor alle andere parfums.

Eveneens verleidelijk: roze blosjes. Breng ze, om een clown-effect te voorkomen, voorzichtig en subtiel aan, en gebruik bijvoorbeeld deze Luminys Blaked Blush van PUPA, tint Blossom rose (21,25 euro), waarbij je zelf je ideale tint kunt samenstellen door te kiezen voor de donkere of lichtere gedeeltes van de blush.


klik voor een vergroting