Beauty

Maak kennis met Exuviance

Exuviance

Ken jij het merk Exuviance al? Wij probeerden onlangs wat producten uit, en delen graag onze ervaringen.

Exuviance

Exuviance is een serieus merk, dat werd ontwikkeld door dermatologen. Zij maakten producten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, met veel werkzame ingrediënten en voornamelijk gericht op de behandeling van huidveroudering.

Wij zijn geen dermatologen, en dus kunnen we onmogelijk onderzoeken of hun methodes werken, en de werkzaamheid inderdaad zo hoog is als gesteld. Wat we wel kunnen doen is de producten uitproberen, en gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen vertellen over de werkzaamheid. En we verklappen alvast: we waren positief verrast.

Dit doet iets!

Ken je dat? Je koopt een huidverzorgingsproduct met torenhoge claims, en smeert het goedje verwachtingsvol op je gezicht. Kom maar op met alle mooie resultaten! Tien jaar jonger, 50% minder rimpels… wij hebben het helaas nooit zien gebeuren. Misschien maar goed ook, want gezien de hoeveelheden producten die we hebben uitgeprobeerd zou onze huid nu ongeveer -150 jaar oud moeten zijn…

Exuviance

Toch beginnen we vol goede moed met het uitproberen van de producten van Exuviance, het Vespera Bionic Serum in het bijzonder. Dit krachtige product belooft alle tekenen van huidveroudering veroorzaakt door de zon aan te pakken. Rimpels, bruine vlekken, een vale teint: voor een groot deel de schuld van de zon.

Het serum lijkt na het aanbrengen een soort laagje over de huid te leggen, waardoor deze lang gehydrateerd aanvoelt. Een beetje gek gevoel, zeker als je gewend bent producten te gebruiken die volledig in de huid trekken, maar zeker niet vervelend. Het geeft je juist het gevoel dat het echt werkt, dat er iets met je huid gebeurt.

Resultaat?

Het voelt alsof er iets met de huid gebeurt, maar is dat ook echt zo? We kunnen het onmogelijk bewijzen zoals eerder gezegd, maar, ja, wij zijn ervan overtuigd dat het serum (dat we aanvullen met andere producten van het merk) ‘iets’ doet.

Deze zomer opgelopen pigmentvlekjes worden steeds minder zichtbaar, en ook kleine rimpeltjes lijken wat op te vullen. Maar bovenal ziet de huid er gezonder en frisser uit, en voelt deze een stuk soepeler aan.

Exuviance

Het assortiment van Exuviance is enorm, we gaan niet eens proberen je te informeren over alle opties; dat kun je veel beter aan de professionals overlaten. Exuviance is online zo hier en daar te koop, maar wordt vooral gedistribueerd via schoonheidssalons. We raden je absoluut aan je daar te adviseren over de producten die het best bij jouw huid passen. In België wordt er al volop mee gewerkt, in Nederland nog iets minder maar ook hier wordt het merk verder geïntroduceerd.