Beauty

Lush Magic Cube: die willen wij onder de kerstboom!

Lush Magic Cube

Als er één merk is waarvan we de kerstcadeaus graag onder onze boom terugzien, dan is het wel Lush. Dit jaar verrassen ze ons met een magische kubus vol fijns!

Lush Magic Cube

Lush verpakt zijn presentjes zo mooi, dat zelfs de verpakking als een cadeautje aanvoelt. Als een cadeautje om mee te spelen, in dit geval, want de Magic Cube kun je echt draaien en kantelen als een kubus en zo de vlakken steeds veranderen. Wat origineel!

Lush Magic Cube

Maar, laten we eerlijk zijn, het gaat natuurlijk ook om de inhoud. En wow, die mag er zijn! In de verpakking vind je 11 producten, allemaal veganistisch, die van iedere kerst een feestje maken.

Meer dan zeep

Lush werd bekend om zijn kleurrijke, verse zeepjes. En natuurlijk vind je er in deze geschenkverpakking ook twee aan. De vrolijke zeepjes Magic Wand en Shooting Stars zorgen voor een vrolijk, schoon en kleurrijk begin van de dag. Prima voor onder de douche, maar ook goed geschikt om uitgebreid mee te badderen.

Lush Magic Cube

In bad kun je ook met de verschillende Bath Bombs in Lush Magic Cube. De zoete Star Dust, zeer spectaculaire The Experimenter, vrolijk knetterende Fizzbanger en sexy, buitenaardse Intergalactic maken in bad gaan tot een heerlijk feestje. Anders dan vergelijkbare producten van andere merken, ‘ontploffen’ deze bruisballen niet meteen als je ze in je bad gooit, maar bruisen ze rustig door terwijl jij van je bad geniet. Net iets anders is de Karma Bubble Bar, met zijn gouden top. Deze verkruimel je onder de lopende kraan, zodat je bad vol romige bubbels komt. De geur is heerlijk, en blijf je nog lang op je huid ruiken.

Geen bad?

Heb je geen bad? Dan is dit misschien niet het handigste cadeau om te ontvangen. Er zijn bij Lush echter ook genoeg andere producten te vinden, een aantal daarvan vind je ook in de Magic Cube. Zo is de kruidige Lord of Misrule Shower Cream één van onze favorieten voor onder de douche. En, geen zorgen, ondanks de intens groene kleur stap je niet opeens als The Hulk onder de douche vandaan!

Dol op elfjes

Ben je dol op elfjes? Dan ken je vast de reputatie van Lush op dit gebied wel. De befaamde Snow Fairy komt alleen rond Kerstmis tevoorschijn, en tovert de wereld een stukje mooier met haar zoete geur, en fijne glitters. In dit cadeau vind je Fairy Dust, snow fairy in poedervorm. Heb je behoefte aan wat magie in je leven? Poeder jezelf dan maar flink onder en geniet van de opvallend zoete geur en heerlijke glitters.

Lush Magic Cube

De Goth Fairy kenden wij nog niet, maar wat zijn we blij met de Shimmer Bar die haar naam draagt. Strijk hem over alle plekjes van jezelf die je wilt laten glitteren, en geniet van de flinke hoeveelheid glitters die zij afgeeft. Ook de geur, met o.a. grapefruit mag er zijn en blijft lang hangen. Het laatste sprookjesachtige product is de Sugar Plum Fairy. De grove korrel scrubt je lippen heerlijk zacht, maar het meest opvallende is toch wel de heerlijke bessengeur. En lik eens aan je lippen? Ze smaken ook naar bessen!

Lush Magic Cube kost €82,95 en ligt nu in de winkels. Op zoek naar een groter of kleiner cadeau, of met specifieke producten? Er is volop keus!