Beauty

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

De cushion foundation is hot! Deze geheel nieuwe manier van foundation aanbrengen past perfect bij de trend om er verzorgd, maar toch naturel uit te zien.

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation is er in zes tinten, en zit in snoeperige roze doosjes. Wij probeerden natuurlijk uit hoe deze foundation werkt!

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Voor wie even niet heeft op zitten letten: cushion foundation is dé trend op make-up gebied. Overgewaaid uit Azië, waar deze manier van foundation aanbrengen al langer populair is.

Het werkt heel simpel: je dept het sponsje op het kussentje dat doordrenkt is met foundation. De hoeveelheid foundation die op het sponsje terecht komt is precies genoeg om netjes en zonder te knoeien op je gezicht te ‘tappen’: het sponsje als ware het een stempel zachtjes op je gezicht te duwen.

Daarna strijk je met dit sponsje over je gezicht om de foundation verder te verdelen. Doe je dat heel zachtjes, dan blijft het effect heel subtiel. Wil je een wat sterkere dekking, dan druk je iets harder. Fijn is dat je geen extra sponsjes of kwasten nodig hebt, en je vingers schoon blijven als je een cushion foundation gebruikt.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Stralend!

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation heeft goed begrepen waar cushion foundation voor staat. Het is namelijk niet zo dat het met zomaar iedere foundation werkt, om de mooie stralende, naturelle look die bij een cushion foundation hoort te realiseren heb je niet alleen het juiste kussentje en sponsje nodig, maar ook de juiste foundation!

L’Oréal koos voor een zachte, lichte foundation met als fijne extra een SPF 25. Aan de formule is behalve water ook glycerine toegevoegd, dat zorgt voor een fris gevoel, terwijl de iriserende pigmenten zorgen voor een mooie gloed. Geen glim, maar wel veel lichtreflectie waardoor je mooi straalt. Voor wie net van die andere foundation trend af komt, een matte poederachtige look, is dat misschien even wennen, maar zeker in de zomer is zo’n stralende teint prachtig!

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Het product is verkrijgbaar in zes tinten, en dat is vanwege de lichte dekking ook genoeg. Wij zijn niet alleen verliefd op de foundation zelf, maar zeker ook op de schattige verpakking, die aan de binnenkant ook nog eens heel handig van een goed spiegeltje is voorzien.

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation kost €17,99.