Beauty

L’Oréal Paris Magic Retouch

L'Oréal Paris Magic Retouch

Sommige producten die nieuw in de winkels belanden zijn zo handig, dat we ons afvragen waarom ze er niet al jaren eerder lagen.

Neem nu L’Oréal Paris Magic Retouch: een spuitbus waarmee je in een handomdraai je uitgroei tijdelijk wegwerkt. Briljant!

L’Oréal Paris Magic Retouch

Het principe is zo simpel: een beginnende uitgroei spray je gewoon even weg. Niet voor altijd, maar voor even, want na het wassen van je haren is de kleur weer verdwenen. Ideaal als je net niet genoeg tijd hebt om je uitgroei nog even weg te werken voor een feestje, je je rot ergert aan je uitgroei maar pas over een paar dagen bij de kapper terecht kunt of wanneer je simpelweg niet in de gaten had dat het zo erg gesteld was, tot je op die ochtend van een belangrijke meeting eens kritisch in de spiegel kijkt.

De spray is er in 5 tinten, waarmee het overgrote deel van de haarkleuren (blond, bruin en donkerbruin) gedekt is. Het spuitbusje bevat voornamelijk kleurstof, maar wees niet bang voor effecten als met spuitbusjes uit de feestwinkel. Er is gebruik gemaakt van goede kleurpigmenten, die een natuurlijk effect geven. Deze worden heel fijntjes en goed gedoseerd over je uitgroei verdeeld, waardoor deze opeens weer ‘aansluit’ bij de rest van je haar.

L'Oréal Paris Magic Retouch

Geen wondermiddel

Natuurlijk heeft een product als dit ook beperkingen. Heb je heel donker haar, dat je lichtblond verft, dan kun je bijvoorbeeld niet verwachten dat de spray je donkere uitgroei blond maakt: daarvoor zul je toch echt naar de kapper moeten. De spray werkt het best als je eigen haarkleur niet te veel afwijkt van de kleur waarin je je haar geverfd hebt… en is ideaal als je een beetje grijs bent!

Ken je dat, van die akelige witte/grijze haren die opeens opduiken in je uitgroei? Ze zijn er altijd ‘opeens’, liefst ’s morgens vroeg als je bijna de deur uit moet. Daarvoor is L’Oréal Paris Magic Retouch perfect! We probeerden het zelf op een paar van die akelige witte haren die waarvan we het bestaan het liefst ontkennen, en wow, niks meer van te zien! Dit spuitbusje (verkoopprijs €9,99) hebben wij voortaan altijd in huis, zodat we nooit meer hoeven te schrikken van een uitgroei-calamiteit.