Beauty

L’Oréal Paris Limited Edition Summer Glam Collectie

L'Oréal Paris Limited Edition Summer Glam Collectie

Oh, hoe dol zijn wij op limited edition make-up palettes. Zeker in de zomer trouwens, als de kleurtjes om op te vreten zijn. L’Oréal bedient ons met de Limited Edition Summer Glam Collectie deze zomer op onze wenken.

L’Oréal Paris Limited Edition Summer Glam Collectie

De Summer Glam lijn bestaat uit twee mooie palettes: er is het Summer Glam Palette Eye, en het Summer Glam Palette Lip. Ze kosten €19,99 per stuk, en zijn wat ons betreft echte zomerse toppers.

Laten we beginnen met het oogschaduwpalette: de zomer spat er werkelijk vanaf! Stuk voor stuk zomerse kleurtjes, die prachtig staan op een gebruinde huid. De zomer is het seizoen waarin je make-up lekker kleurrijk mag zijn, en dus het ideale moment om eens te experimenteren.

L'Oréal Paris Limited Edition Summer Glam Collectie

Azuurblauwe ogen? Of ga je voor diep paars? Zonnig oranje? Of misschien een combinatie? In ‘La Palette Glam’ vind je tien tinten. Grotendeels uitgesproken kleurrijk (en kleurecht, what you see is what you get, zeg maar), maar als je beter kijkt zie je ook een neutrale tint bruin en glanzend beige, die het ook prima doet als highlighter. Een heerlijk zomers palette, met kleuren die je los waarschijnlijk niet snel zou (durven) kopen, nu eens mooi samengebracht om deze zomer mee aan de slag te gaan. Een echte must have!

L'Oréal Paris Limited Edition Summer Glam Collectie

Voor je lippen

Een palette met lipstick, dat zie je niet vaak. En dat terwijl het juist zo handig is! Niet alleen heb je zo meerdere kleurtjes altijd bij de hand, je kunt ze ook nog eens makkelijk mengen als jouw ideale tint er niet tussen zit. Van nude en koraal tot dieprood, je kunt er alle kanten mee op. Ook hier geldt weer: probeer deze zomer eens wat nieuws uit! In de zomer kan je gezicht vaak net wat meer kleur hebben dan in de winter, dus wees niet bang, en probeer die lekkere roze tint eens.

Fijne introducties van L’Oréal, en slechts tijdelijk te koop. Als je jezelf deze zomer een make-up cadeautje wilt geven, kunnen we je deze mooie palettes meer dan aanraden.