Beauty

L’Oréal Paris La Palette Nude

L’Oréal Paris La Palette Nude

Waar je vroeger in oogschaduw-doosjes met verschillende kleuren altijd hooguit de helft gebruikte, omdat de andere helft je niet stond of gewoon niet mooi was, is dat nu wel anders. Vrijwel alle merken komen met mooie palettes, met perfect op elkaar afgestemde kleuren. Wij bekeken La Palette Nude van L’Oréal Paris.

Nude

Het moet iets zijn dat voor mannen of mensen die geen make-up gebruiken moeilijk te snappen is: de nude-trend. Make-up kleuren die zo dicht mogelijk bij de kleur van je huid zitten, zodat het bijna lijkt alsof je geen make-up draagt. Waarom zou je dat doen?

Wij weten wel beter: deze nudes halen het beste in je naar boven. Ze zorgen dat je er verzorgd uitziet, zonder dat de kleuren van je make-up of nagellak afleiden. Bijkomend voordeel is dat je je make-up niet hoeft aan te passen aan je outfit: deze tinten passen overal bij.

L’Oréal Paris La Palette Nude

L’Oréal Paris La Palette Nude

In een goed palette zit als je het ons vraagt minimaal een kleur of 6, zodat je de kleuren goed met elkaar kunt combineren en nog eens kunt afwisselen. L’Oréal Paris La Palette Nude bevat er zelfs 10, die keurig oplopen van licht naar donker.

De helft van de kleuren bevat een licht glimmertje, terwijl de anderen juist mat zijn. Dat kun je mooi met elkaar combineren (mat vlak langs het ooglid of in de buitenste hoek, glimmend aan de binnenkant of op het gehele ooglid, bijvoorbeeld), maar je kunt er ook voor kiezen geheel mat of juist geheel glimmend voor de dag te komen.

Het zijn met name de lichtere tinten die een glansje hebben, zodat deze ook mooi als highlighter kunnen dienen. Breng met de punt van de applicator ook eens een dun lijntje van zo’n lichte kleur vlak onder je onderste wimpers aan: weer eens wat anders dan een zwart lijntje, en een waar wondermiddel als je ogen eruit zien alsof ze maar niet wakker willen worden.

Prijs en verkrijgbaarheid

L’Oréal Paris La Palette Nude kost €19,99 en is op dit moment te koop bij Etos en diverse internetwinkels. Vanaf november zul je hem op nog meer plekken tegen gaan komen.