Beauty

L’Oréal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème: als masker of nachtcrème

L'Oréal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème

Olie is het helemaal in beautyland! Sinds we massaal ontdekt hebben dat olie niet altijd alleen maar vet is, maar ook heel veel voeding voor je huid en haar bevat, zijn we helemaal om. Nieuw is het L’Oréal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème.

L’Oréal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème

Bij L’Oréal Paris hadden ze al een aantal producten met olie, in hun Extraordinary Oil lijn, maar deze nieuwe toevoeging vinden we toch wel heel bijzonder. Het is namelijk een nachtcrème, die ook als masker gebruikt kan worden.

Een echte boost voor je huid dus, extreem verzorgend, en ideaal voor die momenten dat je huid wel even wat extra aandacht kan gebruiken. Als nachtcrème kun je hem dagelijks gebruiken, om wakker te worden met een huid die er weer tegenaan kan (wij willen niet meer zonder, al was het maar door de heerlijke geur!)

Kan je huid wat extra verzorging gebruiken, bijvoorbeeld bij veel droge plekjes of rode vlekjes, dan kun je 1 of meerdere keren per week dit product ook als masker gebruiken. Lekker dik aanbrengen, even in laten trekken en je huid is je zichtbaar dankbaar.

L'Oréal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème

Olie?

Veel mensen blijven het gevoel houden dat olie alleen geschikt is voor de droge huid. Natuurlijk is juist deze huid er extra blij mee, maar ook met een normale huid zijn deze olie-producten prima te gebruiken. Gewoon, als vervanger van je normale verzorgingsproducten.

De olie die in dit heerlijke product gebruikt is, is heel anders dan die je in je keukenkastje vindt. Denk aan muskusroos, lavendel en rozemarijn, wat ook meteen de heerlijke geur verklaart. Iedere olie heeft zo zijn specifieke werking, en deze mix is er speciaal om je huid tot rust te laten komen en intens te voeden. Een heerlijk product!