Beauty

Liquid Illusion

Miracle Touch Liquid Illusion Foundation. Als je een nieuwe foundation introduceert moet die wel een beetje indrukwekkende naam hebben, zo moeten ze vast gedacht hebben bij Max Factor. Maar is de foundation zelf net zo indrukwekkend? Wij zochten het uit.

Liquid Illusion is een foundation die een beetje tussen vloeibaar en vast in zit. Het voordeel daarvan is dat de foundation zich niet ophoopt in rimpeltjes en oneffenheden, zoals vloeibare varianten, maar tegelijkertijd wel makkelijk in gebruik en simpel uit te smeren is, in tegenstelling tot vaste varianten.

Je brengt de foundation aan met een sponsje, en wat opvalt is dat het effect redelijk dekkend is. Dit in tegenstelling tot de vele 'natuurlijke, lichtgewicht' foundations die we de afgelopen tijd veel zagen. Een camouflageproduct of concealer is veelal niet nodig om (kleine) oneffenheden te verbergen, en da's prettig. Het uiteindelijke resultaat is mat en 'prettig verzorgd', zonder heel erg 'opgemaakt' te zijn. Een fijn, makkelijk product voor elke dag, dat voor 14,95 sinds enkele dagen verkrijgbaar is.