Beauty

Lifestylelog probeert Nude Illusion Make-up van CATRICE

Catrice Nude Illusion Make-up

Met het aflopen van de zomer, breekt de periode aan dat je huid weer wat doffer en minder egaal stralend wordt. Tijd om de foundation er weer bij te pakken! Deze van CATRICE is nieuw, wij probeerden hem.

De foundation heeft eigenlijk een vrij ondankbare taak. Hij wordt het meest gewaardeerd als je hem eigenlijk niet ziet. Niets zo erg als een dikke, opvallende laag foundation die lijkt te roepen om aandacht.

Nee, een foundation is er vooral op jou te laten stralen. Om je een egale, gezonde teint te geven, waarvan iedereen denkt dat je hem van nature hebt. Als hij daarnaast je huid ook nog eens beschermt en verzorgt, is het helemaal een blijvertje.

Catrice Nude Illusion Make-up

En dat is precies wat de nieuwe CATRICE Nude Illusion Make-up doet. Een zachte, lichte foundation, die je niet voelt zitten. Geen vies, plakkerig laagje dat in de loop van de dag steeds meer zijn eigen leven gaat leiden, maar een fijn product dat in je huid trekt, maar niet voordat het jou een egale teint heeft gegeven.

Het effect is mooi naturel, dekkend, maar zonder je huid onzichtbaar te maken. De ingebouwde UVA en UVB filters zijn fijn, maar bij erg zonnig weer gebruik je natuurlijk wel een extra bescherming onder je make-up. De verkoopprijs van Catrice Nude Illusion Make-up bedraagt €7,59, de foundation is er in 4 verschillende tinten. Tip: koop er eentje voor nu, met je zomerse kleurtje, en alvast eentje in een tint lichter voor de komende maanden.