Beauty

Lifestylelog probeert de Velvet Matt Eyeshadow van CATRICE

Catrice Velvet Matt Eyeshadow

Dol op sprekende kleuren op je ogen? Snel naar Kruidvat of Trekpleister! Daar vind je de nieuwe Velvet Matt Eyeshadow van CATRICE.

Nu de zomer op zijn einde loopt, gaan we qua make-up kleuren van zacht en zonnig, naar meer intens en kleurrijk. Een matte oogschaduw past daar perfect bij, omdat de kleur hier extra intens is, zonder te worden afgeleid door glitters of andere effecten.

Catrice Velvet Matt Eyeshadow

De nieuwe kleurtjes Catrice Velvet Matt Eyeshadow mogen er zijn! Ken je dat? Je loopt in de drogisterij, ziet een mooie kleur oogschaduw, neemt hem mee, om pas thuis te ontdekken dat de kleur op je huid stukken minder zichtbaar is dan in het doosje? Daar hoef je met deze kleurtjes niet bang voor te zijn. What you see is what you get!

catricevelvetmatt2

De collectie is er in prachtige najaarskleuren, die zoals je ziet echt niet altijd donker hoeven te zijn. Ook de lichte tinten mogen er zijn, wij zijn bijvoorbeeld dol op de tint Vanillaty Fair, een parelbeige kleur die je kunt gebruiken als highlight, of gewoon als je wat slaperig uit je ogen kijkt.

De kleuren zijn onderling mooi met elkaar te combineren, en op het ooglid mooi te mengen voor een mooie overgang. Wij probeerden een aantal kleurtjes uit, en zijn zeer te spreken over de houdbaarheid gedurende de dag: de oogschaduw ziet er na een paar uur nog net zo intens uit als direct na het aanbrengen. De prijs van Catrice Velvet Matt Eyeshadow is vriendelijk: €3,99 per kleurtje.