Beauty

Lifestylelog probeert de Color Frenzy nagellak van Sally Hansen

sally hansen color frenzy

Kunst op je nagels, zo belooft Sally Hansen, dat is hun nieuwe Color Frenzy nagellak. Wij probeerden dat natuurlijk zelf even uit.

Sally Hansen Color Frenzy

Sally Hansen Color Frenzy is de nieuwste innovatie op nagellak gebied. Het effect op je nagels is dat van verf spetters, vermengd met glitters, waarbij op iedere nagel steeds weer een uniek patroon ontstaat. Klinkt bijzonder en ehm, feestelijk, toch?

Belangrijk om te weten is dat je deze lak kunt gebruiken als nagellak, maar ook als topcoat, om je bestaande nagellak een bijzonder effect te geven. Sally Hansen Color Frenzy is er in zes varianten (€9,99 per stuk), van snoeperige kleurtjes tot juist donker, en daarmee voor ieder wat wils.

Tijd om de proef op de som te nemen. De beschrijving en beloftes hebben ons nieuwsgierig gemaakt, terwijl we eigenlijk geen idee hebben wat we nu precies kunnen verwachten.

Als we de flesjes goed bekijken, zien we wat de omschrijving bedoelt. De nagellak bevat heel veel glitters en andere kleine vormpjes (welke dat precies zijn verschilt per variant), die je zo op je nagels smeert. Dat geeft een heel leuk effect, met inderdaad steeds weer unieke resultaten. Wij vinden ze het leukst in combinatie met een gekleurde lak, dan valt het effect extra op, maar ‘gewoon’ als nagellak is het ook een heel bijzonder gezicht.

Net als met andere nagellakjes ‘met dingetjes erin’ is het zaak genoeg laagjes aan te brengen (2 of 3), en ervoor te zorgen dat er genoeg vormpjes op je kwastje zitten. Heb je dat voor elkaar, dan kun je naar hartenlust experimenteren met deze leuke lakjes. Lekker vrolijk, opvallend en makkelijk in gebruik, een must voor iedereen die graag opvallende manicures maakt.