Beauty

Lifestylelog probeert de Beauty Pillow

Beauty Pillow

Kom jij ‘s morgens met een gekreukt gezicht en haar dat alle kanten op staat uit bed? Kan best aan je kussensloop liggen! Wij probeerden de Beauty Pillow.

Beauty Pillow

Dat een kussensloop iets bijdraagt aan hoe je huid en haar eruit zien, daar hadden we nog niet eerder bij stilgestaan. Maar eigenlijk is het best logisch. Het katoen waar de meeste slopen van zijn gemaakt is redelijk ruw, en kan kreuken. Ga je er met je haar een paar keer overheen dan kan het gaan klitten, en lig je met gezicht precies op een kreukel, dan weet je hoe je gezicht er ‘s morgens uitziet.

Het idee achter de Beauty Pillow is een zo glad mogelijke stof, satijn, te gebruiken voor de kussensloop. Zo krijgt je haar ‘s nachts ook rust, en zul je ‘s morgens niet snel een kreukel in je gezicht aantreffen. Daarnaast absorbeert satijn geen vocht en verzorgingsproducten die je op je huid en in je haar smeert, zoals katoen dat wel doet, zodat je huid en haar in betere conditie blijven.

Glad!

Mooi verhaal, maar werkt het ook? Dat probeerden we natuurlijk zelf uit! Het is wel even wennen, zo’n hele gladde sloop, waar je zo met je hoofd overheen ‘glijdt’. Maar lekker ligt het wel! Koel ook, tijdens de zwoele zomernacht bleef ons kussen een stuk koeler dan bij een katoenen sloop.

De grootste effecten na een paar nachten slapen merkten we op de huid. Geen vouwen en kreuken meer, heerlijk! Het haar leek de nachten ook wat rustiger te hebben doorstaan, ‘s morgens minder alle kanten op te staan, maar de effecten daarvan ga je natuurlijk vooral op de langere termijn zien (minder beschadigingen bijvoorbeeld). Maar bovenal vonden we de Beauty Pillow gewoon heel lekker slapen! Een lekker luxe gevoel, zacht en koel, dat we geen nacht meer willen missen.

Een Beauty Pillow kost €22,95 per stuk, meer informatie en verkooppunten vind je op www.beautypillow.nl. Best een investering, maar wel eentje waar je jaren plezier van zult hebben!