Beauty

Lifestylelog probeert de 8-in-1 CC Cream van Deborah Milano

Deborah Milano 8-in-1 CC Cream

Als een product ons 8 dingen tegelijk belooft raken wij benieuwd. Dat willen we nog wel eens zien! En dus gingen we aan de slag met deze nieuwe CC Cream van Deborah Milano.

Deborah Milano 8-in-1 CC Cream

Het heerlijke aan de invasie aan BB en CC creams is dat we hierdoor een stuk minder producten nodig hebben om hetzelfde resultaat te bereiken. Een beetje BB of CC product (BB staat voor een lichte dekking, terwijl CC juist wat meer corrigeert) doet namelijk meer dan alleen je huid een beetje extra kleur geven.

Deze 8-in-1 CC Cream van Deborah Milano laat er al helemaal geen gras over groeien. Dit product doet 8 dingen tegelijk: het maakt je huid glad en verzacht, corrigeert, egaliseert, hydrateert, beschermt, voedt, werkt liftend en heeft een anti-oxidant werking. Niet expliciet benoemd, maar wel goed om te weten: door de SPF 20 wordt je huid ook beschermd tegen de zon.

Da’s nogal een waslijst een beloftes! De ene is wat makkelijker te checken dan de andere, maar toch namen wij de proef op de som. Is deze CC Cream echt zo’n alleskunner?

deborahcc2

Alleskunner

Je brengt de cream aan met een sponsje, en wat direct opvalt is dat het product mooi ‘versmelt’ met je huid. Geen dikke laag make-up die op je huid blijft liggen, maar een natuurlijk effect, terwijl er wel behoorlijk wat dekking is. Genoeg om rode vlekjes en kleine imperfecties weg te werken in ieder geval. Een egale teint is dus geen probleem, en licht corrigeren evenmin. De huid wordt, door de ingebouwde primer, ook zoals beloofd glad en zacht, terwijl het met de hydratatie ook wel goed zit; de huid blijft heel de dag soepel.

De overige claims (beschermt, voedt, werkt liftend en heeft een antioxidant werking) zijn meer zaken die je op de lange termijn mag gaan verwachten, maar door de zachte structuur en samenstelling met o.a. hyaluronzuur, diverse vitamine’s en Omega 3 en 6, in combinatie met verzorgende olie en een SPF 20 durven wij er wel in te geloven. En dat maakt deze CC Cream een ideaal product voor deze zomer, zeker als je op reis gaat en niet teveel mee wilt zeulen. Deze alleskunner zorgt in ieder geval prima voor je gezicht, en vormt meteen een ideale basis voor een verdere make-up, of een egale, natuurlijke teint als je verder geen make-up wilt gebruiken. Met een zeer vriendelijke verkoopprijs van €13,50 wat ons betreft een aanrader.