Beauty

CATRICE Ombre Top Coat: werkt het?

CATRICE Ombre Top Coat

Het ombre effect kennen we in je haar, maar op je nagels: da’s nieuw. We proberen het uit met CATRICE Ombre Top Coat.

CATRICE Ombre Top Coat

CATRICE introduceert deze maand een heel vernuftige top coat, waarmee je je nagels tot echte blikvangers omtovert. De Ombre Top Coat is ideaal om lekker mee te ‘spelen’, je eigen creaties mee te maken en eindeloos mee te variëren.

Zeg je ‘ombre’, dan zeg je kleurverloop. Met deze speciale top coat krijg je dat ook op je nagels voor elkaar. Niet op iedere nagel individueel (heb je een engelengeduld, ben je super precies en heb je een vaste hand zou je er een middagje voor kunnen uittrekken, succes niet gegarandeerd), maar over je hele hand.

catriceombretopcoat2

Het werkt heel eenvoudig. Kies een lichte tint nagellak. Dat licht is echt heel belangrijk, op het flesje staan duidelijke kleurvoorbeelden van waar je aan moet denken. Lak je nagels netjes, en ga dan met de top coat aan de slag. Je duim laat je in de originele kleur, op je wijsvinger breng je 1 laagje top coat aan, op je middelvinger 2, de ringvinger krijgt er 3 en de pink 4. De laagjes moet je steeds goed laten drogen tussendoor, maar dit gaat, zo is onze ervaring, erg snel.

Ieder laagje CATRICE Ombre Top Coat maakt de originele kleur weer wat donkderder, zodat er op deze manier een kleurverloop over je nagels ontstaat. En dat ziet er zo leuk uit! Origineel, maar toch netjes en verzorgd, en iedere keer weer verrassend. Want hoe de tinten precies veranderen met de top coat erop, zie je pas na het aanbrengen. Wij probeerden het zelf met veel plezier uit, en kwamen al tot verschillende variaties. Zo kun je ook je ook je middelvinger het donkerst maken, en richting je duim en pink het effect juist weer lichter maken. Probeer zelf maar eens uit!

CATRICE Ombre Top Coat kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.