Beauty

Lifestylelog probeert CATRICE Lash Extension Volume Mascara

CATRICE Lash Extension Volume Mascara

CATRICE introduceerde onlangs de Lash Extension Volume Mascara. Wij probeerden hem uiteraard uit!

CATRICE Lash Extension Volume Mascara

Welke mascara je prettig vindt is heel persoonlijk. Misschien kies jij het liefst voor een dik borsteltje dat lekker groots resultaat levert, terwijl de ander juist voor een wat subtieler effect gaat. Gelukkig is er tegenwoordig voor iedereen wel een geschikte variant te vinden.

De nieuwe CATRICE Lash Extension Volume Mascara is eigenlijk een mascara die voor iedereen wel prima is. Het slanke borsteltje werkt makkelijk, en brengt de mascara netjes aan. De wimpers kunnen iets aan elkaar plakken, waardoor je oogopslag intenser wordt, doordat de borstelhaartjes vrij ver van elkaar af staan.

catricelashextension2

In de mascara zijn vezels verwerkt, die aan je wimpers blijven plakken en ze daardoor wat dikker en langer maakt. Niet overdreven, maar wel genoeg om je wimpers in 1 keer goed zichtbaar te maken. Tenslotte is het met de houdbaarheid van de mascara ook prima gesteld, hij loopt niet snel uit en blijft de hele dag mooi zitten.

Een perfecte mascara ‘voor iedere dag’ dus, een allrounder met een zacht prijsje: voor €3,99 vind je hem bij Kruidvat en Trekpleister.