Beauty

Lifestylelog probeert CATRICE 3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up

CATRICE 3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up

Wil je het qua foundation goed doen, dan haal je minimaal twee tinten in huis. In de zomer is je huid tenslotte donkerder dan in de winter. Maar het kan ook anders: CATRICE 3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up.

CATRICE 3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up

De nieuwe CATRICE 3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up is slechts te koop in twee tinten: licht of medium. Da’s normaal veel te weinig voor een foundation, en we zijn dus bang voor een onnatuurlijk masker-effect als we hem uitproberen, maar niets is minder waar.

Deze foundation komt wit uit de tube, waarna de kleur pas tevoorschijn komt als je hem over je huid verdeelt. Dat hebben we eerder gezien, voor de BB en CC hype losbarstte, en we zijn blij dat ook dit soort foundations nu weer helemaal terug is. Het effect is namelijk dekkend genoeg om je huid egaal te maken, maar tevens transparant genoeg om je eigen huidskleur ‘door te laten schijnen’, zodat het effect altijd natuurlijk blijft.

De foundation droogt behoorlijk mat op en heeft niet per se een poedertje om te matteren nodig. Heb je snel last van een glimmende huid, dan kun je de kwast er voor de zekerheid nog even bij pakken. Het 3 in 1 verhaal op de verpakking komt erop neer dat je huid naast een kleurtje ook nog gehydrateerd en verzorgd wordt: lastig te checken, maar feit is dat de huid er ook na gebruik nog prima uitziet.

Een prima make-up voor iedere dag dus, ideaal voor dames die niet van foundation houden en bang zijn voor een ‘masker effect’. Met dit zeer natuurlijk ogende product hoef je daar niet bang voor te zijn! Verkoopprijs €6,99 bij Kruidvat en Trekpleister.