Beauty

Lifestylelog probeert Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara

Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara

Een push up… die kennen we voor ons decolleté! Maar voor je wimpers? Dat is nieuw. Wij bekeken Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara.

Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara

Nee, je kunt deze push up niet vergelijken met de gelijknamige lingerie. De mascara ziet er gewoon uit als iedere andere, in een stylish zwarte, deels transparante huls. De mascara zelf komt op het eerste gezicht lekker dik over, een lekker stevige mascara waarvan je direct gelooft dat hij je wimpers lekker laat knallen.

Ook het borsteltje is lekker royaal, door Bourjois speciaal ontworpen om extra volume te geven. Heerlijk, zo’n ‘ouderwets’ borsteltje, groot, met lange haartjes. De mascara is écht zwart van kleur, en door de dikke, soepele textuur en het brede borsteltje hebben je wimpers al na 1 laagje een flinke portie volume te pakken. Ze krullen mooi omhoog, plakken niet, en zijn goed gesepareerd.

bourjoisvolumepushup1

De ideale mascara vinden is altijd lastig, al is het maar omdat iedereen zo zijn eigen wensen heeft. Wie houdt van een goed zwarte, dekkende en wat dikkere mascara, moet zeker de Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara eens proberen. De verkoopprijs van €12,99 is hij meer dan waard.