Beauty

Lifestylelog ontdekt REVEAL Calvin Klein

REVEAL Calvin Klein

REVEAL Calvin Klein, de advertenties zijn je vast al opgevallen door de aanwezigheid van ‘onze eigen’ Doutzen Kroes. Wij ontdekten de geur!

REVEAL Calvin Klein

Er zijn van die dagen dat je kiest voor een onopvallende, ‘niets aan de hand’ geur. Een sportieve, zachte of frisse, maar net hoe je je voelt. En er zijn ook dagen dat je kiest voor je allervrouwelijkste parfum. Op die dagen grijpen wij sinds kort naar REVEAL van Calvin Klein.

Het sensuele, sexy gevoel uit de advertentie met Doutzen komt helemaal terug in de geur. Een parfum om mee te verleiden, warm en ultra vrouwelijk. Met o.a. iris, zwarte peper, witte peper, vetiver en kasjmier. De geur begint direct na het aanbrengen nog wat fris, maar wordt al snel warmer en verleidelijker.

ckreveal2

Een moderne klassieker, een geur die je herkent uit duizenden, een echte signatuur geur. Een geur waarmee je je direct op en top vrouwelijk voelt, verslavend. De prachtige luxe, maar toch eenvoudige flacon, een vierkant met afgeronde hoeken, past goed bij de geur en maakt het helemaal af. Wat een geweldige introductie van Calvin Klein!

De verkoopprijs van REVEAL Calvin Klein Eau de parfum begint bij €55,- (30 ml), er zijn ook een bijpassende body lotion en shower gel verkrijgbaar om het geureffect nog wat intenser te maken.