Beauty

Lifestylelog ontdekt de Luxury Lacquers Million Brilliance van CATRICE

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance

Nee, natuurlijk is het nog geen tijd voor de feestdagen. Maar een beetje glitter kan geen kwaad, nu de dagen steeds donkerder worden! Maak kennis met Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance.

De pasteltintjes die we deze zomer zo veel op de nagels zagen kunnen nu de kast wel weer in. De herfst en winter vragen om wat donkerdere, sprekende kleuren. En om de donkere dagen (en outfits) een beetje op te vrolijken, mag dat best een beetje glitteren!

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance

Wij houden niet van glitternagellak waarbij je na het aanbrengen moet zoeken naar de glitters. Als wij voor glitters gaan, dan willen we ook écht glitters. Een mooie dekkende laag, die je tegemoet straalt. Gelukkig denken ze daar bij CATRICE ook zo over, getuige de Luxury Lacquers Million Brilliance die in de schappen liggen.

catriceluxurylacq2

Glitters, en hoe! Breng twee laagjes aan, en je nagels zijn compleet bedekt. Mooi! Wij probeerden de zilverkleurige uit, chique en trendy, en waren met twee laagjes en even drogen dik tevreden. Er zijn in totaal acht tinten te koop (€3,59 per stuk), ook goud en zelfs gifgroen zitten in het assortiment, heb je een gekke bui kun je ze natuurlijk ook allemaal gebruiken voor een feestelijk effect!

Glitternagellak, en zeker het intense soort als de CATRICE Luxury Lacquers Million Brilliance staat erom bekend zich lastig weer te laten verwijderen van je nagels. Onze tip: ga voor die handige removers in een potje. Even je vingers in houden, draaien, en weg is het!