Beauty

Lifestylelog droomt weg met Daisy Dream Marc Jacobs

Daisy Dream Marc Jacobs

Daisy is de succesgeur van Marc Jacobs, waar inmiddels al heel wat varianten op verschenen zijn. De nieuwste heet Daisy Dream, wij ontdekten hem.

Daisy Dream Marc Jacobs

Daisy Dream Marc Jacobs heeft van de Daisy geuren misschien wel de mooiste flacon tot nu toe. De transparante flacon met hemelsblauwe inhoud doet je direct denken aan een stralende blauwe lucht, met hier en daar wat vriendelijke wolkjes, in dit geval in de vorm van kleine ‘daisies’. Prachtig!

Dat zorgeloze, blije gevoel, je kent het vast wel van een mooie dag in de lente of zomer, waarop de wereld simpelweg perfect lijkt, ruik je ook in de geur. Bloemig en fruitig, zo luidt de omschrijving, maar daarmee doe je de bijzondere geur eigenlijk tekort. Want naast bloemen (jasmijn, blauwe regen) en fruit (bramen, grapefruit, peer) is er in de geur ook kokosnootwater verwerkt, en maken muskus en witte houtsoorten het extra dromerig en sprankelend tegelijk.

daisydream2

Natuurlijk blijft de oorspronkelijke Daisy geur een onvergetelijke klassieker. Maar deze lieve, blije, zorgeloze variant staat zeker in ons lijstje ‘favoriete geurintroducties van 2014’. De Eau de Toilette is er in drie varianten (30 ml, 50 ml en 100 ml), met verkoopprijzen die starten bij €49,94. Ga hem snel ruiken bij de parfumerie!