Beauty

Lifestylelog bekijkt de Miami collection van ARTDECO

De nieuwe Miami collection van ARTDECO straalt maar één ding uit: zomer! Wij gingen ermee aan de slag.

De zomer vraagt om compleet andere make-up kleuren dan de winter. Fijn dus dat ARTDECO ieder seizoen met een nieuwe collectie komt, met producten en kleuren die daar perfect bij passen. De nieuwe Miami collectie is ultra zomers en sluit mooi aan bij de tikkie chique zomerse sfeer die je in de gelijknamige stad aantreft.

Belangrijk onderdeel van deze make-up collectie: houdbaarheid. In de zomer moet je make-up tegen een stootje kunnen. Zon, zee en strand, zweterige toestanden, je zit er niet op te wachten dat het grootste deel van je make-up dan op je kin belandt. Daar hoef je niet bang voor te zijn: om te beginnen vind je in deze collectie een heerlijke waterproof mascara, die wel tegen een plons water kan.

artdecozomer142

Ook de Long-lasting Eyeshadow sticks blijven lang zitten, al hangt het resultaat wel af van je huidtype. Heb je een vette huid, of zweet je veel, dan eindigt de romige textuur uiteindelijk wel in de rimpels rond je ogen of boven je ooglid. Een primer of poedertje voor je met de stick aan de slag gaat kan dat proces trouwens behoorlijk vertragen. Deze Eyeshadow Sticks zijn er in ultra zomerse, glossy pasteltinten. Van opvallend ‘cool atlantic’ blauw, tot oplichtende (voor een frisse blik na een avond stappen!) tinten als ‘rich girl’ en ‘city highlight’. Natuurlijk zijn deze kleuren ook onderling mooi te combineren! Je oogmake-up vul je aan met een streepje van de All in One Liguid Liner, dit seizoen verkrijgbaar in zwart, maar ook mooie lichte blauwe en groene tinten, voor een extra zomers gevoel.

Je lippen maak je zomers chique met de Glossy Lip Colors. Deze ‘potloden’, voorzien van een echte lipstickpunt, zijn er in oranje, rode en roze tinten, en kunnen als lipstick en lichte gloss in 1 dienen. Handig! De nagels tenslotte lak je in 1 van de pasteltinten van de Ceramic Nail Lacquer, echte snoepkleurtjes!

ARTDECO is een kwalitatief sterk merk, met verkoopprijzen die voor deze collectie lopen van €7,95 tot €16,80. Te koop bij Douglas. Je vind ARTDECO ook op Facebook.