Beauty

De leukste kerstcadeaus zijn van philosophy

Philosopy ornaments

Nee, het is nog lang geen kerst. Maar de winkels vullen zich wel langzaam met de mooiste cadeaus, en die van philosophy zijn wel érg leuk.

Wat hang je in je boom?

Je kunt ballen in je kerstboom hangen. Of strikjes. Engeltjes misschien, of van die leuke zuurstokjes. Maar wij doen het dit jaar anders: we hangen cadeautjes in de boom!

Philosophy heeft een drietal bestsellers dit jaar omgetoverd tot ‘ornaments’, perfect om in de boom te hangen. Ze zijn zelfs heel handig uitgerust met een lusje! Daar willen wij wel een boom vol van…

Philosopy ornaments

De producten die zijn omgetoverd tot ornaments, zijn stuk voor stuk bestsellers. Zo is daar de heerlijke geur Amazing Grace, een echte klassieker. Vrouwelijk, helder en bovenal stijlvol: het is één van onze favorieten. Je kunt hem nu in de boom hangen, of een geliefde de hint geven dat te doen uiteraard, voor €16,65. De 15 ml flacon is ideaal om mee te nemen voor onderweg, maar doet het ook prima als prachtige miniatuur op je kaptafel.

Natuurlijk is er ook een ‘renewed hope in a jar’ ornament. Deze alom geprezen moisturizer is waarschijnlijk het bekendste philosophy product, en doet wonderen voor je huid. Dit cadeau van 15 ml kost €17,60.

De laatste bestseller die je in de boom kunt hangen is ‘purity made simple’, een heerlijke gezichtsreiniger die effectief doch mild te werk gaat. Deze koop je voor €12,10.

Philosopy ornaments

De philosophy ornaments zijn in Nederland exclusief te koop bij Ici Paris XL. Daar vind je trouwens nog veel meer philosophy kerstgeschenken, dit merk pakt echt lekker uit in deze tijd van het jaar!