Beauty Kerst

De leukste cadeautjes voor onder de boom

philosophy amazing grace

Zo rond de feestdagen komen veel beautymerken met fantastische cadeausets. Wij zetten onze favoriete exemplaren op een rijtje.

Staat mooi onder de boom

Zo’n mooi groot pak vol fijns, dat staat prachtig onder de boom. Neem dit stijlvolle setje van Philosophy: bijna zonde om in te pakken! Je vindt er drie producten van onze favoriete Philosophy geur Amazing Grace in: kan het toepasselijker, zo rond de kerst? De geschenkdoos is trouwens heel geschikt om na de feestdagen te bewaren, en bijvoorbeeld te gebruiken voor sieraden, make-up of misschien zelfs om een deel van de kerstversiering in op te bergen!

philosophy amazing grace

Klein maar fijn

Dat een cadeauset niet altijd enorm groot hoeft te zijn bewijzen OGX en The Beauty Kitchen. OGX introduceerde speciaal voor de feestdagen limited editions shampoo en conditioner in toepasselijke geuren. Wij zijn dol op de heerlijke producten van dit merk dat zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt. Pink Sugar Plum is een fijne, fruitige kerstgeur die van je haar wassen een feestje maakt.

ogx pink sugar plum

Van Beauty Kitchen komt dit leuke setje met producten op basis van abyssinian oil. Wat je moet weten is dat Beauty Kitchen een van oorsprong Schots merk is, en dat zie je terug in het heerlijk zachte toilettasje. Doet het je denken aan een Schotse kilt? Klopt! Er is niet zomaar gebruik gemaakt van dezelfde stof als dat er voor dit bijzondere kledingstuk wordt gebruikt, nee, het tasje is gemaakt van een echte Schotse kilt! Da’s nog eens een bijzondere manier van een een kledingstuk een tweede leven geven.

beauty kitchen abyssinian oil

DIY

Als we 1 set moeten kiezen, die wij het aller, aller, allerliefst onder de kerstboom willen vinden, dan is het deze grote DIY-kit van Beauty Kitchen.

Altijd al eens je eigen beautyproducten willen maken? Dit is je kans. In dit grote bewaarblik vind je alles wat je nodig hebt. Basisproducten, essentiële olie, lege potje en flesje en natuurlijk een receptenboekje.

beauty kitchen raw inventions

Door uitsluitend gebruik te maken van wat er in de kit aanwezig is kun je al volop aan de slag, en bijvoorbeeld een lipbalm maken. Extra leuk wordt het als je aan het experimenteren slaat, en zelf verse ingrediënten toe gaat voegen. Een grapefruit body wash is hartstikke verfrissend om de dag mee te beginnen, en een avocadomaskertje ideaal voor je droge winterhuid! Bang dat dat mis gaat hoef je niet te zijn, zo stelt het receptenboekje ons gerust. Zolang je toevoegingen puur natuurlijk zijn (en je deze na het maken niet te lang, en te warm laat staan!) zullen ze altijd goed zijn. Voeg dus maar eens lekker wat grapefruitsap of avocado toe, en maak je zeer persoonlijke verzorgingsproduct. Zo leuk!

beauty kitchen raw inventions