Beauty

Lente en Pasen bij Lush

Lush lente somewhere over the rainbow Pot O' Gold

Bij Lush passen ze ieder seizoen hun assortiment aan, vaak met producten die slechts tijdelijk te koop zijn. Ook deze lente pakken ze weer flink uit!

Lente bij Lush!

Tussen de lente producten zijn er twee die ons direct opvallen, al is het maar vanwege hun naam. De Somewhere Over The Rainbow zeep en de Pot O’ Gold shower jelly. De zeep is echte regenboog, een kleurrijk geheel dat door o.a. mandarijn helemaal naar lente ruikt. Heerlijk om, ook als het zonnetje zich even niet laat zien, met een vrolijk humeur de dag te starten.

Aan het eind van de regenboog staat een pot vol goud, en bij Lush kun je daar natuurlijk heerlijk mee onder de douche. De Pot O’ Gold shower jelly is een potje vol met glinsterend goud, dat je lijf lekker schoon wast en heerlijk laat geuren. Bij het ruiken eraan denken wij in eerste instantie aan snoepjes, caramel, een geur die wordt verkregen door sinaasappel, mirre en ananassap te mengen. Een shower jelly is een plezier om te gebruiken, al is het misschien even wennen, zo’n kledder ‘drilpudding’ in plaats van zeep of shower gel. Heel bijzonder, helemaal Lush.

Lush pasen 2015

Pasen

Natuurlijk zijn er ook weer wat producten die specifiek bij Pasen passen. De Bunch Of Carrots bubble bars is een klassieker, een trosje wortelen dat je bad lekker laat schuimen en geuren, Fijn is dat je deze bubble bars vaker dan 1 keer kunt gebruiken, dankzij het touwtje kun je ze gewoon even in je bad laten bungelen en daarna weer drogen.

Ook de Carrot soap (zeep in de vorm van een wortel, met een schattig haasje in het hart), de Fluffy Egg bath bomb (een roze ei, dat zich geurend als een suikerspin door je bad heen bruist) en de Golden Egg bath bomb melt (een ei vol gouden glitters, met de geur van honing en toffee, vol cacaoboter om terwijl je in bad zit je huid te verzorgen) kennen we al van eerdere jaren.

Helemaal nieuw is de Hoppity Poppity bath bomb, een bruisbal in de vorm van een konijn (zo schattig!) dat, zoals Lush dat zelf omschrijft, naar ‘buiten’ ruikt. En daar sluiten wij ons na een kleine test bij aan, toevoegend dat we het hier dan wel hebben over ‘buiten’ op zijn best: in de lente.

De producten zijn te koop in de Lush winkels en via www.lush.nl. Haal het voorjaar maar naar je badkamer!