Beauty

Lente bij Lush!

Oh de lente! Jonge diertjes, frisse bloemetjes… nieuwe producten bij Lush! Ja, dit is met afstand ons favoriete seizoen, kijk maar snel mee waarom.

Om de lente van Lush echt te ervaren moet je eigenlijk even zelf één van hun winkels inlopen, of op zijn minst de webshop op www.lush.nl bezoeken. Alleen dan ervaar je alle frisse kleuren en geuren, en heb je direct de lente in je bol.

Om je alvast een beetje lekker te maken laten we je een aantal producten uit het lente assortiment zien, die wij natuurlijk al uitgeprobeerd hebben. Zo is daar de Wonder Woo Hoo bubble bar. Een bubble bar is een uniek Lush product: je verkruimelt het onder stromend badwater, om daarna te genieten van een ongekende hoeveelheid schuim. In het geval van Wonder Woo Hoo komen daar ook nog eens een boel glitters bij, wat een cadeautje is dit goudkleurige cadeautje voor in bad, dat heerlijk geurt naar sandelhout en Braziliaanse zoete sinaasappel. Puur genot!

Ook fijn, en vergelijkbaar met een traditionele bruisbal, maar dan op de Lush manier, is de Inhale Exhale bath bomb. Een heel bijzondere, want hij bestaat uit twee helften, met elk een eigen geur. De Inhale kant laat je zweven, lekker ontspannen met zachte geuren, terwijl de Exhale kant je juist terug op aarde brengt met zwaardere geuren zoals cederhout en citroen. In je bad worden de geuren vermengd, en dat geeft een bijzonder effect. Een heerlijk bad om na een lange dag mee te ontspannen.

lushvoorjaar142

In het voorjaar valt ook Moederdag, al duurt dat nog even. Bij Lush vind je mooie alternatieven voor het traditionele bloemetje. Neem nu de Rose bubble bar, een mini roosje, een echt cadeautje dat je als je in bad zit mee lijkt te nemen zo een veld vol rozen in. Heerlijk zacht, zowel qua geur als qua samenstelling, daar zorgen de rozenbottelolie en cacaoboter voor. Perfect cadeau voor de moeder die houdt van bloemen, maar ook van badderen! Nog zo’n leukerd is de Tulip from Amsterdam. Deze bubble bar wand, een bubble bar op een stokje, gaat meerdere keren mee: even onder de stromende kraan houden tot er een lekker sop ontstaat, en dan laten drogen voor een volgende keer. Geef je moeder een bosje, en ze is wekenlang gelukkig in een bad vol jasmijn en ylang ylang.

Deze vier producten vormen slechts een kleine greep uit het lente assortiment van Lush. Er zijn nog veel meer bubble bars, bath ballistics en geweldige cadeau verpakkingen. Het voorjaar mag van ons wel eeuwig duren!