Beauty Getest

Lancaster Suractif Fill & Perfect Anti-Wrinkle Eye Cream

Producten die doen wat zij beloven. En dan niet pas na 6 maanden gebruik, nee, gewoon meteen. Wij houden ervan, en Lancaster snapt dat.

De nieuwe Suractiff Fill & Perfect lijn bevat producten (Day Cream, Rich Day Cream, Night Cream en Eye Cream) die zowel op de korte als op de lange termijn hun werk doen. Direct na het aanbrengen vullen zij rimpels op een natuurlijk ogende manier op, en laten zij de huid zichtbaar stralen. Ondertussen zorgt langduriger gebruik ervoor dat de huid beter in conditie raakt, en nieuwe lijntjes en rimpels minder snel op zullen duiken.

Achter een nieuwe gezichtsverzorgingslijn zit altijd jarenlange research en veel techniek verborgen. Ook nu is dat het geval, en al zullen we je niet vermoeien met de complete theorie, leuk om te vermelden is wel dat Lancaster met deze producten niet als doel heeft vrouwen eeuwig (onnatuurlijk) jong te laten lijken, maar de huid die bij hun leeftijd past zo optimaal mogelijk te verzorgen en bovenal te laten stralen. Rimpels zijn geen probleem, zolang ze je maar geen vermoeide of doffe uitstraling geven!

Lancaster Suractif Fill & Perfect is er specifiek voor vrouwen vanaf 35 jaar, de leeftijd waarop huidveroudering onverbiddelijk toeslaat. Wij waren met name benieuwd naar de Anti-Wrinkle Eye Cream, een vermoeide oogopslag, donkere kringen en diepe lijnen rond de ogen laten je tenslotte al snel ouder en uitgeblust lijken.

lancastersuractifeye

De Eye Cream breng je twee maal per dag aan op de huid rond je ogen. Neem even de tijd om een minuutje of 2 de tijd om daarne de lijntjes die zich daar bevinden te zien veranderen: ze verdwijnen niet, maar worden wel zodanig opgevuld dat ze een stuk minder prominent aanwezig zijn. Fijn! Ook donkere kringen en zwellingen verminderen direct na het aanbrengen zichtbaar, zelfs zodanig dat een concealer niet of nauwelijks meer nodig is om de boel te camoufleren. Nu worden we echt enthousiast!

Naast direct zichtbare resultaten, verzorgt de Eye Cream de huid ook zeer intensief doch mild. Dat zorgt ervoor dat na een week of 2 de huid rond de ogen ook voor het aanbrengen van het product er al wat frisser uitziet. Deze combinatie van direct zichtbare en lange termijn resultaten zorgen ervoor dat wij om zijn: Lancaster Suractif Fill & Perfect Anti-Wrinkle Eye Cream is de beste anti-aging oogcrème ooit.