Beauty

Lancaster Skin Therapy Perfect

Lancaster Skin Therapy Perfect

Lancaster introduceert een nieuwe huidverzorgingslijn: Lancaster Skin Therapy Perfect. Wij bekeken de producten, kijk je mee?

Lancaster Skin Therapy Perfect

Lancaster Skin Therapy Perfect is een compleet nieuwe lijn, die een ‘huid burn-out’ aanpakt. Wij wisten eerlijk gezegd niet dat ook onze huid opgebrand kon raken, maar eigenlijk klinkt het best logisch.

De gezichtshuid heeft het zwaar. Weinig tijd om te herstellen (ons leven gaat 24 uur per dag door!), veel prikkels (make-up, vervuiling, kou, zon), en nooit eens een lekkere vakantie: de huid is constant aan het werk. Geen wonder dat hij zo nu en dan even uitgeput is en dat duidelijk laat zien.

Vlekjes, oneffenheden, een doffe teint, ruwheid. Allemaal tekenen dat je je huid misschien even te zwaar belast hebt. Gelukkig belooft Lancaster met haar nieuwe lijn een handje te helpen om je huid weer te laten herstellen.

De producten

Je vindt in deze lijn een aantal producten. Zo kun je kiezen tussen een Day Cream en een Rich Cream, afhankelijk van de behoefte van je huid. Iets lichter, en perfect als je snel last hebt van een glimmende huid, is de Moisturizer fluid. Deze bevat ook meteen een SPF15, niet onbelangrijk. Speciaal voor de gevoelige huid rond de ogen is er een Eye Care, die tekenen van vermoeidheid (donkere kringen…) direct minder laat lijken, maar ook op de lange termijn stevig aanpakt.

Lancaster Skin Therapy Perfect Correct & Blur Concentrate

Correct & Blur Concentrate

Ons favoriete product uit de Lancaster Skin Therapy Perfect is echter de Correct & Blur Concentrate, dat we zelf uitgebreid uitprobeerden. Nog meer dan de andere producten kies je hiermee voor direct resultaat.

Dit product breng je aan over je dagcrème, en werpt direct een heel ander licht op je huid. Stralend, zo kunnen we het effect het best omschrijven, maar dan wel zonder te glimmen: de finish is keurig mat. Er zijn kleurpigmenten en vervagende deeltjes aan de formule toegevoegd, die direct ervoor zorgen dat oneffenheden minder zichtbaar zijn, en je huid straalt als er maar een klein beetje licht op valt. Het effect is heel natuurlijk, maar voor jezelf erg zichtbaar. Alsof je huid opeens wakker wordt!

Naast de directe effecten, verzorgt dit product je huid ook nog eens van binnen, zodat het effect (zeker als je ook de andere producten in de lijn gebruikt) dag na dag beter wordt. Wat ons betreft een echte musthave.

De prijzen van de producten lopen van €37,72 voor de Eye Care tot €55,50 voor de Moisturizers.