Beauty

Lancaster 365 Sun Compact SPF30

Lancaster 365 Sun Compact SPF30

We weten niet hoe het bij jou zit, maar zodra wij de zonproducten van Lancaster zien, voelen, zien en ruiken we de zomer.

Dit jaar pakt het merk uit met een aantal mooie nieuwe introducties, waarvan we de Lancaster 365 Sun Compact SPF30 extra in het zonnetje willen zetten. Want wat is dat een geweldig product!

Lancaster 365 Sun Compact SPF30

Zodra de zon begint te schijnen, begint in ons hoofd een eeuwigdurend dilemma. Lekker de zon in, en een bruin tintje opdoen, of eruit blijven, en bleekjes blijven? Sinds we de Lancaster 365 Sun Compact SPF30 in handen kregen zijn we eruit: beschermd de zon in, en zonder de huid te belasten een tintje krijgen!

Lancaster 365 Sun Compact SPF30 is qua make-up eigenlijk alles wat je nodig hebt in de zomer. Fijn, want om de kwetsbare huid van je gezicht goed te beschermen en er tegelijk zonnig uit te zien moest je voorheen met meerdere producten aan de slag. Er was nauwelijks kwalitatief make-up te koop met een écht goede zonfilter, zodat er niks anders op zat dan verschillende producten te gebruiken, en dus meerdere laagjes op je gezicht te smeren. En dat willen we nu juist niet, zeker in de zomer, wanneer al die laagjes al snel een plakkerig geheel gaan vormen.

Dankzij Lancaster hoeft dat nu ook niet meer. Zij combineerden de beste zonnefilter ooit, waarover later meer, met een prachtige make-up die je direct een zomers tintje geeft. De make-up heeft een zachte, crèmestuctuur, maar verandert op je huid in een poederachtig product dat je nauwelijks voelt zitten. Door de keuze uit drie tinten is er altijd eentje die aansluit bij jouw huidskleur, en in een handomdraai de zon op je gezicht tovert. Natuurlijke bruine pigmenten werden gecombineerd met het unieke Lancaster Tan Activating Complex, zodat je huid zelf ook makkelijker bruin wordt.

Lancaster 365 Sun Compact SPF30

En de zon dan?

Mooi, die zonnige look. En heel natuurlijk ook, doordat het product zo gelijkmatig en fijn wordt opgebracht met het sponsje. De delen van je gezicht die sneller bruin worden door de zon, denk aan je wangen, neus en kin, kun je net wat meer tint meegeven door er meerdere keren overheen te gaan met het sponsje, zodat het er helemaal perfect en natuurlijk uitziet.

En ondertussen kun je gewoon de zon in! Nou ja, wel een beetje oppassen natuurlijk, want tussen elf en drie is de zon zeker in de zomer zo sterk dat je hem beter een beetje kunt vermijden, maar veel beter beschermd dan met Lancaster kun je niet zijn. Zij werken in hun zonneproducten vanaf nu namelijk met Full Light Technology, een broad spectrum zonbescherming die veel meer tegenhoudt dan alleen de bekende UVA en UVB stralen. Ook al het andere zichtbare licht en infrarood komen niet door dit vernieuwende filter heen, waarmee het veel meer (zon)licht tegenhoudt dan de filters die we voorheen kenden. Wetende dat het juist dit ‘andere’ licht is dat een groot deel van de huidveroudering veroorzaakt, is dit een enorme stap voorwaarts.

Lancaster 365 Sun Compact SPF30 is geschikt voor dagelijks gebruik, in zomer en winter. Je kunt ervoor kiezen om in de winter een tintje lichter te gebruiken, maar doordat het effect subtiel is kun je dit product ook rustig het hele jaar door gebruiken zonder een ‘net terug van Ibiza’ look te krijgen. En omdat de zon ook door wolken heen schijnt, is het bepaald geen overbodige luxe je huid ook buiten de zomer goed te beschermen! Lancaster 365 Sun Compact SPF30 kost €32 en kan dienen als zonnefilter, make-up en poeder in één. Een prima aankoop dus!