Beauty

Lancaster 365 Skin Repair light mousse cream spf15

Lancaster 365 Skin Repair light mousse cream spf15

De Lancaster 365 Skin Repair-lijn ken je misschien wel van het fantastische serum. Nu is er ook de Lancaster 365 Skin Repair light mousse cream spf15, wij probeerden hem uit!

Lancaster 365 Skin Repair light mousse cream spf15

Huidveroudering valt nooit helemaal te voorkomen, het is iets dat nu eenmaal ontstaat naarmate je leeftijd vordert, maar je kunt wel maatregelen nemen om het tempo waarin de veroudering plaatsvindt te remmen. Daarbij is het belangrijk zowel te kijken naar factoren van binnenuit, maar zeker ook van buitenaf. Luchtvervuiling bijvoorbeeld levert een grote bijdrage aan huidveroudering, net als zonlicht. Daar houdt Lancaster goed rekening mee.

Met de nieuwe 365 Skin Repair light mousse cream spf15 richten zij zich specifiek op de gecombineerde huid, die zowel intensieve verzorging als mattering nodig heeft.

Lastig!

De gecombineerde huid is misschien wel de lastigste om te verzorgen. Enerzijds ben je geneigd om producten voor een vette huid te kiezen, om nu eens van die vervelende glimmende plekken en grove poriën af te komen, terwijl je anderzijds liever een rijk, verzorgend product zou kiezen. Lancaster belooft dat je nu niet meer hoeft te kiezen.

Lancaster 365 Skin Repair light mousse cream spf15 is vrij dik van textuur, maar wel luchtig en hij laat geen glimmend laagje achter op je huid. Sterker nog, de huid wordt op milde wijze gematteerd en ziet er mooi ‘rustig’ uit. Alleen daarom al zijn we fan!

Lancaster 365 Skin Repair light mousse cream spf15

Natuurlijk bevat dit fijne potje nog veel meer goeds. Zo wordt huidschade door externe factoren hersteld, alle soorten zonlicht gefilterd (naast UV-A en UV-B ook infrarood), en blijft de huid er langer jeugdig uitzien.

Naar al deze eigenschappen hebben ze bij Lancaster lang onderzoek gedaan, zodat dit product een flinke wetenschappelijke onderbouwing heeft. Mooi om te weten, al zijn wij vooral enthousiast door onze eigen bevindingen. Lancaster 365 Skin Repair light mousse cream spf15 is namelijk een heerlijk product voor iedere dag, die je huid er direct na aanbrengen frisser en egaler uit laat zien, en zowel droge plekjes als glimmende zones voorkomt. Daarmee is het onze nieuwe favoriete dagcrème. De verkoopprijs voor een pot van 50 ml bedraagt 75 euro. Even een investering, maar geloof ons, het is er eentje waar je geen spijt van zult krijgen.